Коса

Право от салоните за красота! Кератин в маска за коса от Nanoil

Знаете ли тайната на красивата коса? Фризьорите са единодушни: това е кератинът. Сбогувайте се с цъфтящите краища, късането и наелектризирването. Можете да се погрижите за косата си като професионалист. Опитайте Nanoil Keratin Hair Mask.

Много жени мислят, че красивата коса може да се постигне с редовни процедури в салона. Това не е вярно. Очевидно подрязването на краищата е важно, но  подхранването на косата може се случи успешно и у дома. Трябват ви само подходящите продукти. Най-добре е, ако са такива, които професионалистите харесват. Маската за коса от Nanoil е пример за това и е идеален заместител на изглаждащата кератинова процедура в салона.

Маски от Nanoil: силата на природата за вашата коса!

Nanoil първо лансира масла за коса. Брандът е решил да се насочи към вдъхновени от природата съставки като кератина. Този протеин е главното вещество в маската за коса, направена за увредена коса. Той веднага печели сърцата на жените и е превзел пазара. Това ли е тайната за здрава, красива коса? Да, тъй като косъмът е направен от кератин. Дефицитът му бързо повлиява на кичурите, така че доставянето на кератин е най-лесният начин за сдобиване с по-силна коса. Използването на маската за коса от Nanoil е най-добрия начин да го постигнете.

@nanoil.official##nanoil

♬ dźwięk oryginalny – NANOIL OFFICIAL

Ползи от Nanoil Keratin Hair Mask

Освен че е богата на кератин, възстановяващата маска има и други предимства. Тя е и много лека, което може да се забележи още след първото използване за контролиране на наелектризирването, изглаждането на косата, премахване на заплитанията и без да има натежаване. Истинската магия се случва по-късно, тъй като няколко нанасяния на Nanoil Keratin Hair Mask наистина:

  • възстановяват уврежданията в структурата на косъма.
  • подсилват и предотвратяват цъфтенето.
  • подобряват състоянието на фоликулите, спирайки опадването на косата.
  • възвръщат здравето, гладкостта и блясъка на косъма.
  • защитават срещу механични увреждания.
  • възстановяват косата бързо и ефективно, карайки я да изглежда отново красива.

Какви съставки се съдържат в Nanoil Keratin Hair Mask?

Със сигурност действието на тази маска е най-голямото й предимство, но това не е единствената причина фризьорите да я препоръчват. Формулата нежно се грижи за косата, тъй като не съдържа вредни парабени, фталати или минерални маска. Има силикони, които са леки, не натежават и се измиват лесно; те защитават косата срещу увреждания и я правят лесна за стилизиране.

Все пак кератинът е ключова съставка и Nanoil използва само най-добрата форма – хидролизирания кератин: има малки частички, така че успява да проникне по-надълбоко и да действа по-добре. Добавянето на пантенол (провитамин В5) дарява с истински проста формула, която задоволява нуждите на косата.

Ревютата са най-доброто описание на маската от Nanoil!

Това е най-добрата маска за увредена коса – това е сигурно. Тъй като съдържа изграждащия косъма протеин, в маската има минимален брой съставки, но тя е максимално ефективна. Жените я обичат, защото оставя гладък слой върху косъма и е лесна за използване: просто нанасяте от маската след измиване, изчаквате 15 минути и изплаквате добре. Маската действа още след първата употреба и стига за няколко месеца при редовно нанасяне. Това е най-добрата процедура от салона за красота, която ви позволява да се грижите за кичурите като професионалисти. Всичко това е на добра цена. Красиво опакованите и чудесно действащи маски от Nanoil не струват толкова много. 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *