Коса

Гарантиран обем в косата при всички състояния: Nanoil Hair Volume Enhancer

Какво може да се направи за сдобиване с по-плътна и устойчива на силен вятър, сняг и ниски температури коса? Трябва да помогнете на кичурите с правилните процедури и да поддържате корените повдигнати. Добрите новини са, че постигането на тези 2 неща е възможно само с една стъпка. Става още по-добре, когато осъзнаете, че нямате нужда от много продукти – Nanoil Hair Volume Enhancer може да ви даде всичко това.

Зимата е тежък сезон за кичурите. Тъкмо са си поели въздух след горещото лятно слънце и сега се сблъскат с нов по-студен сезон.

Обем в косата – защо е труден за постигане

Една от първите причини за слаба коса е себореята. Създаването на дълготраен обем при коса, растяща от мазен скалп, изглежда невъзможно. Въпреки че можете да успеете да добавите повече обем, след няколко часа той изчезва, тъй като мазнината, произведена от стресирания скалп, прави кичурите плоски. С този проблем се сблъскват жени, които са с тежка коса, както и такива, които са с тънка и слаба такава.

Друг вредител е неблагоприятното време. През зимата състоянието на косата отслабва заради постоянното излагане на ниски температури и вледеняващ вятър. Естествено, можете да я защитите като слагате нещо на главата си. Въпреки че шапките и качулките затоплят главата, те развалят прическата. Затиснати под тежестта им, кичурите стават плоски, безжизнени и мазни. Да не споменаваме факта, че шапките често са направени от изкуствени материали, което има допълнителен негативен ефект върху косите.

Има още нещо, което някои жени правят, за да поддържат косата си по-обемна – те посягат към продукти като пудри и сухи шампоани. Въпреки че те могат да помогнат за създаване на повече обем мигновено, има един голям недостатък на използването им. Те обикновено отнемат от хидратацията на скалпа и косата. Това е бърз начин да изсушите и направите кичурите чупливи, което не помага за сдобиване с обемна прическа.

Nanoil спрей за по-обемна коса

Nanoil Hair Volume Enhancer – стилизиране и грижа

За да се справите с проблема с плоската коса, трябва да вземете нещата в свои ръце. Добрите шампоани, балсами и маски могат да помогнат, но те трябва да се измият. Ето защо е по-добре да посегнете към подсилващ обема продукт, който да защити и подхрани косата. Брандът Nanoil, например, предлага подобен мултифункционален продукт. Той увеличава обема, справяйки се с няколко задачи едновременно, за да можете да създадете без проблем обемна прическа.

Тази козметика няма да направи кичурите плоски. Вместо това тя ще ги повдигне от корените, ще създаде обем и лекота при стилизиране. Nanoil Hair Volume Enhancer успява и да защити косата от агресори и я дарява с нужните хранителни вещества. На какво се дължат резултатите?

  • Пшеничните протеини са отговорни за подсилване на косата, улесняване на стилизирането и премахване на наелектризирването.
  • Кератинът добавя повече обем към косата, подобрява вътрешната и външната структура на косъма и се справя с неконтролируемите кичури.
  • Пантенолът изглажда кутикулите и добавя блясък, оставя косата защитена и видимо по-гъста.

Nanoil Hair Volume Enhancer – гарантиран обем

Спреят от Nanoil слага край на проблема с плоската и безжизнена коса. Препоръчван при всякакъв тип кичури – дори при много тънки и увредени – този спрей поддържа прическата обемна, дори когато други продукти се провалят. Nanoil Hair Volume Enhancer повдига корените, създавайки невероятни резултати. Просто напръскайте кичурите с него и стилизирайте, както обикновено.

Формулата е създадена така, че да намали риска от твърдост и сухота – ето защо в продукта няма алкохоли или парабени. Вместо да лишава косата от хидратация, Nanoil Hair Volume Enhancer ги подхранва и защитава от UV лъчи, ниски температури и висока влажност. Така гарантира и прекрасен обем при всякакви условия. Само с един продукт косата ви ще стане по-гладка, бляскава и лесна за разплитане. Този продукт е идеален, ако желаете да имате обемни кичури без да се налага да харчите много пари за екстеншъни.

Тази козметика за подсилване на обема, както и други стилизиращи спрейове, са налични на nanoil.bg. Прочетете онлайн ревюта, оставени от доволни клиенти, и тествайте този мултифункционален продукт.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *