Коса

За здрава, бляскава и силна коса. Разгледайте класацията на термозащитните спрейове

Използвате ли често сешоар и горещи стилизиращи продукти? Без съмнение горещите ролки и пресата ви помагат да имате красива прическа, но и увреждат косата. Когато редовно са изложени на стилизиране с топлина, кичурите губят от хидратацията си, ставайки чупливи и лишени от блясък. По-тревожното е, че високите температури разрушават фибрите, причинявайки непоправими щети на красивата ви коса.

Според специалисти, високите температури, създадени от всички горещи стилизиращи инструменти са основния ,,враг“ на здравата и силна коса. Как да се предпазите от увреждане? Няма да изхвърлите сешоара, нали? Решението е по-просто, отколкото си мислите: добрият термозащитен спрей е единственото, от което се нуждаете. Нека ви покажем най-добрите козметики за защита и подхранване на кичурите.

Класация на термозащитни спрейове

nanoil ТЕРМОЗАЩИТЕН СПРЕЙ

Номер 1 NANOIL HEAT PROTECTANT SPRAY

Научи повече: nanoil.bg

Номер 1 NANOIL HEAT PROTECTANT SPRAY

Какво прави? Този спрей поддържа косата защитена, дори когато е изложена на 230 градуса. Чрез създаване на невидим и лек слой около повърхността на косъма, този продукт подхранва косата и я прави по-бляскава и гладка. Същият слой действа и като UV филтър, поддържайки косата в безопасност, за да се насладите на свободното си време на слънце. В допълнение този термозащитен продукт от Nanoil се бори с наелектризирването и увеличава контролируемостта за безпроблемно стилизиране.

Какви са ползите? Силна и красива коса, която можете да стилизирате с топлина, колкото пожелаете. Вашите кичури остават хидратирани и подхранени за дълго. Те са обемни и устойчиви.

Главни активни съставки: витамин Е, копринени протеини

Мнението на потребителите: това е един от най-високо оценените термозащитни продукти, които можете да откриете както в домовете, така и в професионалните салони. Съотношението цена – качество е добро и една опаковка стига за много дълго. Леката формула пасва на всички типове коса.

Номер 2 ALTERNA CAVIAR LEAVE-IN HEAT PROTECTION SPRAY 

Какво прави? Този спрей защитава косата от високите температури, създадени от сешоара, машата и слънцето. Направен е за суха, увредена и зряла коса. Пасва и на сива такава.

Какви са ползите? Видимо по-силна, подхранена и еластична коса, която остава хидратирана. Гладки и укротени, кичурите стават по-красиви.

Главни активни съставки: витамини А, С, В6, В12, биотин, екстракт от хайвер

Мнението на потребителите: термозащитният продукт, предлаган от Alterna, се смята за добър продукт за грижа за косата, който винаги доставя обещаните резултати. Той е обичан от хората със зряла коса, които се нуждаят от подхранване в дълбочина. Единственият минус е цената, която някои потребители описват като прекалено висока.

Номер 3 OUAI HEAT PROTECTION SPRAY

Какво прави? Идеален термозащитен продукт за тежка, мазна и гъста коса. Формулата не е мазна и съдържа леки съставки, които не намаляват обема на прическата. Той заключва водата в косъма и поддържа хидратацията.

Какви са ползите? По-обемна коса, която остава защитена от топлинно увреждане.

Главни активни съставки: термални полимери

Мнението на потребителите: хората описват този спрей като идеален за тежка и гъста коса, която е податлива към себорея. Много потребители не го избират обаче, заради високата цена. Някои също казват, че козметиката свършва прекалено бързо.

Номер 4 BUMBLE AND BUMBLE HAIRDRESSER’S INVISIBLE OIL

Какво прави? Тази богата на масла формула обгръща косата, за да заключи водата в косъма за дълготрайна хидратация. Това е идеалният продукт за изключително дехидратирани, увредени кичури, които се възстановяват трудно.

Какви са ползите? Косата е устойчива на наелектризирване, заради натрупването на масла, създадено от продукта. Кичурите стават меки, бляскави и невероятно приятни на допир.

Главни активни съставки: 6 растителни масла, извлечени от кокос, арган, макадамия, семена на грозде, шафран, сладък бадем

Мнението на потребителите: този продукт получава положителни ревюта, главно от потребителите с наелектризирана коса. Голям плюс е, че е наличен в два размера. По-малкият за пътуване е на много по-ниска цена от обикновената, по-скъпа версия.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *