Грим

Вдъхновение за грим от звездите


Гримът е изкуство, което носи радост, увереност и красота. Търсенето на вдъхновение и нови идеи е един от начините, по които можем да оставим изкуството да изцвете и да се развива.

Значението на звездното вдъхновение

Всички ние обичаме да се възхищаваме на грима на звездите и да си представяме как би изглеждал на нас. Но доколкото искаме да се възхищаваме, трябва да запомним, че звездите са само хора като нас и все още трябва да се доберем до същността на това, което наистина е важно за нас. Имайте предвид, че ключовата дума тук е „вдъхновение“, а не „копиране“.

Защо е важна такава визия?

По-често отколкото не, диктуването на това какво би трябвало да изглеждаме от звездите, модата или любимия ни гримьор може да ни ограничи в това, което сме способни да постигнем с нашия грим. Начинът, по който ние самите се виждаме и го разбираме, има много по-голямо значение за нашата увереност и същност.

Нека да разгледаме няколко основни източника на вдъхновение от звездите.

1. Риана

Риана е известна със своите смелости и одобряването на това, което другите може би биха считали за неподходящо. Тя вдъхновява да се опитваме да преосмислим и трансформираме всичко, което казваме, че обичаме.

2. Ким Кардашиан

Ким Кардашиан е олицетворение на стила „грундж“. Кействително тя е предпочитаният избор на много жени, които искат да постигнат по-драматичен и интригуващ грим. Тя също така е известна с обича по контурирането, което е преобразило грим играта на целия свят.

3. Бейонсе

Ярка, болдова и смела- това е Бейонсе. Тя е олицетворение на силна и уверена жена и явно това се оглежда и в нейния грим. Бейонсе е известна с своите метални тенове и смели комбинации на цветове, които винаги остават доста осезаеми.

4. Джиджи Хадид

Джиджи Хадид е модел, който често се олицетворява в тази идея за „естествена красота“. Тя изглежда почти неподгряна, с естествени и свежи гримове, които са идеалните за всеки, който иска да постигне естествен и безгрижен стил.

5. Кендал Дженър

Кендал Дженър е върхът на модерността и стила в света на грима. Тя е известна със своите смели и вдъхновяващи гримове, които могат да накарат всеки да се чувства като лукс в женската мода.

Заключение