Грим

Рецепта за Marula масло в леченията на косата

За да се използват предимствата на марула масло в вашите лечения на косата, трябва да разберете как да го ползвате. Долната рецепта Ви помага да получите най-добрия извод от тази ефирна маслена трава. Започнете с подготовката на марула масло и усвояването на неговите благотворни действия.

Как да приготвите марула масло

Marula маслото се изхвърля от дълбоки, мрачни нощи, които се обрецват и пилени на ниска температура. Това масло може да се използва самостоятелно или може да бъде добавено към други масла, продукти или мици, за да подпомага защитата на косата и за да придаде екстра блясък и сила.

За да приготвите Marula масло дома, може да използвате сирен кестен или други плодове и да припремете маслото самостоятелно. За това трябва да следувате следните три лесни стъпки:

  • Изпълнете кестена със сирени и подсолени марулови плодове.
  • Добавете вода до десния борд на неравното бързо. Разбъркайте структурата за да създадете хумус.
  • Налейте приготвеният хумус в пилена форма. Добавете всички марулови плодове и пригответе масло за около десет дни при температура поне 40°C.

След като маслото е приготвено, можете да го използвате в вашите лечения на косата. Ако искате да направите мустура, можете да добавите марула масло към вашата нормална маска от косата или да свалите от там всички други ингредиенти и да направите маска базирана на марула масло.

Защо да се използва Marula масло в леченията на косата

Marula маслото е мощно средство за дълбока хидратация на косата. То е с много високо съдържание на витамини и соли и предоставя съобразено питание и защита на косата. То е мощно антиоксидантно средство, което защитава сухата коса пред навредите от светлините и другите фактори, които довеждат до стареене.

Marula масло може да бъде използвано за по-гладка коса, която се почувства по-мека. То бив