Коса

Попитахме жените за най-добрия спрей за топлинна защита, който са използвали. Всички препоръчват Nanoil Heat Protectant!

Предпазването на косата от външни условия е важна част от ежедневната грижа. За съжаление много хора забравят, че дори и топлият въздух от сешоара уврежда и отнема от хидратацията на кичурите. Това е много добра причина да използвате продукти за защита от топлина. В днешно време те са налични във всеки магазин, продаващ козметика, не само при фризьора, както беше в миналото. Попитахме жените за най-добрия спрей за защита от топлина, който са използвали. Над 95% посочиха Nanoil Heat Protectant.

Топлинна защита за коса – защо е от толкова голямо значение?

Накъсването на косата и увреждането са причинени от много различни фактори. Кичурите губят от силата си заради продукти, съдържащи противоречиви съставки, боядисване, изрусяване, механични повреди (дърпане, търкане), но една от най-сериозните заплахи е високата температура, която кара косата да загуби вода и да причява силна сухота бързо. Ето защо топлинната защита (термална защита) е особено важен елемент в грижата за косата. Най-добре е преди да сушите със сешоар или използвате преса да нанесете спрей за топлинна защита, за да изградите микроскопичен слой, предотвратяващ загубата на хидратация.

Nanoil Heat Protectant Spray – защо е най-добрият?

Искате ли да знаете защо жените оцениха Nanoil Heat Protectant Spray най-високо? Тъй като прекрасно предпазва и видимо подобрява състоянието на косата, спирайки изсъхването и предотвратявайки оптималното ниво на хидратация. Спреят също така подсилва и изглажда косата, тъй като е богат на копринени протеини. Nanoil Heat Protectant Spray ще подобри външния й вид, така че ако мечтаете за бляскави, гладки и силни кичури – изберете него! Този продукт ще защити, стилизира и разкраси косата веднага!

Бонус от Nanoil Heat Protectant Spray – вижте всички ползи, които предоставя!

  1. Косата получава защитен слой срещу сешоара, горещите стилизиращи инструменти и слънцето! Много потребители казват, че това е страхотен продукт за коса за лятото – вземете го със себе си на плажа!
  2. Мечтаете ли за контролируема коса? Nanoil Heat Protectant Spray ще ви помогне да го постигнете! Много жени казват, че спреят от Nanoil ги дарява с по-красива, лесна за стилизиране и контролируема коса.
  3. Nanoil Heat Protectant Spray не натежава на косата. Формулата е лека, немазна, което е голям плюс – спреят не отнема от обема и не омазнява, както повечето други подобни козметики. Той гарантира идеалната прическа с много обем – без омазняване и плоски кичури.Nanoil термозащитен спрей
  4. Повечето потребители са щастливи от косата си след използването на Nanoil Heat Protectant Spray – тя става гладка, бляскава и без заплитания. Много от тях харесват прекрасния аромат, който се задържа за дълго време.
  5. Много хора казват, че им допада факта, че Nanoil Heat Protectant Spray е наличен онлайн и могат да го поръчат с доставка бързо. Има намаления при поръчка на повече продукти, така че посетете www.nanoil.bg и започнете да се грижите за косата си професионално!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *