Magazyn

Класация на 8-те най-добри изкуствени клъстерни мигли за домашно приложение!

Мечтата за гъсти и дълги мигли, без да излизате от къщи, е на път да се сбъдне. На козметичния пазар се появиха готови клъстерни мигли за DYI приложение и буквално всяка жена може да ги използва. Изборът на правилния продукт обаче е изключително труден. Затова си струва да разгледате ТОП 8 на клъстерните мигли за домашно приложение, за да изберете тези, които са най-добри за вас!

ТОП 8 на клъстерните мигли за домашно приложение – какви продукти са включени в класацията?

Пазарът на козметични продукти непрекъснато се променя. Това обуславя факта, че жените се опитват да бъдат в крак с всички нови тенденции. Когато обаче става въпрос за оформянето на мигли, от дълго време нищо не се е случило. В момента, в който на пазара се появиха готови продукти за удължаване на мигли, те бързо бяха определени като истинска иновация.

Жените получиха уникалната възможност да променят външния си вид само за няколко минути. Разбира се, добрите продукти често се оказват сред такива, които не винаги гарантират високо качество.

Ето защо беше създадена тази ТОП 8 класация на клъстерни мигли за самостоятелно нанасяне. Тези изкуствени мигли не трябва да разочароват очакванията дори на най-взискателните жени. В класацията са подбрани продукти от марки, които са добре познати в козметичния свят, като Nanolash и Tatti.

Така, жените могат да вземат най-доброто решение за себе си, след като проверят и анализират нашата топ класация.

Класация ТОП 8 – кои клъстерни мигли за DYI приложение заслужават вашето внимание?

Клъстерните мигли за домашно приложение са абсолютна новост на козметичния пазар. Благодарение на тях всяка жена ще може да разкрие потенциала на погледа си за няколко минути. Разбира се, козметичните марки пуснаха различни версии на своите продукти. Въпреки това само няколко от тях бяха включени в този престижен ТОП 8 списък.

Следващата класация обобщава най-добрите клъстери за мигли за самостоятелно нанасяне, които в момента се предлагат на пазара. Тя позволява на жените да разгледат малко по-отблизо отделните продукти, както и да се запознаят с техните предимства и недостатъци.

1. Клъстерни мигли Nanolash – DIY Eyelash Extensions

Nanolash е утвърдена марка в козметичния свят. Няма съмнение, че DIY Eyelash Extensions са първокласен продукт. Тези леки и меки клъстери мигли са предназначени за домашно приложение. Дамите могат да изберат кутия с 36 клъстера мигли вътре. Тя осигурява:

  • 8 стила, от които да избирате;
  • 3 дължини на миглите: 10, 12 и 14 мм във всяка кутийка – това дава възможност за всякаква визия на миглите.

Също така можете да се сдобиете с пълен комплект за удължаване на мигли в домашни условия. Той съдържа допълнително:

  • Nanolash лепило;
  • Nanolash фиксатор;
  • Nanolash препарат за отстраняване;
  • специални пинсети.

DIY Lash Extensions несъмнено заслужават първото място в класацията ТОП 8. Нанасянето отнема само 10 минути, а освен това се задържат на окото в продължение на 5 дни. Многобройните отзиви обаче сочат, че при правилна последваща грижа можете да ги носите дори по-дълго!

Жените могат да ги използват за създаване както на мигли тип Russian Volume, така и на нежен естествен вид на миглите. DIY Eyelash Extensions не натоварват естествените мигли – те се поставят под естествените мигли, на около 1 мм от линията на миглите.

Производителят посочва, че тези клъстерни мигли са за еднократна употреба. Потребителите обаче имат малко по-различно мнение по този въпрос. Оказва се, че след отстраняването на клъстерите, DIY Eyelash Extensions не се деформират и не променят формата си. Така че можете успешно да ги използвате повторно!

Можем да заявим, че марката Nanolash за пореден път не разочарова очакванията на жените. Това са перфектните мигли на клъстери, подходящи за всеки повод. Потребителите са впечатлени от тяхната мекота, гъвкавост и издръжливост. DIY Eyelash Extensions перфектно имитират естествените мигли, а тънката лента идеално маскира съединенията и на всичкото отгоре визуално сгъстява миглите в корените, като запълва всички пропуски. Нищо чудно, че този продукт заслужава първото място в класацията.

2. Invisi-Lash Kit Tatti

Tatti е още една марка, известна в козметичния свят най-вече с висококачествените си продукти. Комплектът Invisi-Lash Kit съдържа клъстери за мигли за DYI приложение, които бързо станаха много популярни сред жените.

Комплектът Invisi-Lash Kit гарантира точно такова нанасяне на миглите, като това в козметичен салон. Миглите се предлагат в няколко размера и стилове, от които можете да избирате. Това ви дава неограничени възможности за оформянето им. Миглите от комплекта Invisi-Lash Kit ви позволяват да създадете обемни мигли в стил „Russian Volume“, но също така можете деликатно да акцентирате и върху естествените си мигли.

За съжаление производителят не посочва точно колко дълго може да трае нанасянето. В случая с DIY Eyelash Extensions беше ясно посочено, че клъстерните мигли могат да се носят в продължение на 5 дни. В този случай е посочено само, че трайността на приложението зависи от последващата грижа. Сериозен недостатък на продукта е, че клъстерите се предлагат върху прозрачна лента, която няма много добри маскиращи свойства. Това прави невъзможно създаването на напълно естествен ефект, защото в този случай местата на съединяване, където клъстерите се срещат с естествените мигли, остават забележими.

3. Ardell X-tended Wear Lash System KIT

Ardell X-tended Wear Lash System KIT е друг продукт, който заслужава внимание. Въпреки това, в сравнение с DIY Eyelash Extensions от Nanolash, много аспекти могат да бъдат подобрени и усъвършенствани!

Миглите от Ardell X-tended Wear Lash System KIT са предназначени за домашно DYI приложение. В комплекта се съдържа набор от клъстерни мигли, както и специално лепило, което осигурява дълготрайност на приложението. За съжаление, в сравнение с клъстерните мигли Nanolash, издръжливостта на този продукт не е зашеметяваща. Комплектът съдържа също така апликатор с отлична форма и препарат за премахване за ефективно отстраняване на клъстерите.

Комплектът Ardell X-tended Wear Lash System KIT осигурява мигли за домашно приложение, които са меки и леки с отчетлива извивка. Те могат да бъдат нанесени само за 10-15 минути, дори и без голям опит в тази област. Завършеният вид обаче оставя много да се желае – клъстерите не се различават един от друг – дори тези с различна дължина. В крайна сметка ефектът може да изглежда изкуствен, поради което не се препоръчват за ежедневно носене.

Освен това нанасянето отнема малко повече време, поради което комплектът Ardell X-tended Wear Lash System KIT не заслужава 1-во място в класацията.

4. Glamnetic Lash Extension Kit

Комплектът Glamnetic Lash Extension Kit съдържа леки клъстерни мигли за домашно удължаване на мигли. Заслужава да се отбележи обаче, че те не са идеални за професионална употреба, както например DIY Lash Extensions от Nanolash.

Нанасянето на тези предварително изготвени клъстери мигли отнема не повече от 10 минути и трябва да издържи до 5 дни. Всичко обаче зависи от правилната последваща грижа.

Glamnetic Lash Extensions Kit предлага различни размери и стилове мигли, от които да избирате. Това прави възможно създаването на всякакъв стил мигли. Дамите могат да оформят миглите си по такъв начин, че да постигнат желаните резултати.

Въпреки това потребителите, които вече са решили да тестват този комплект, имат малко по-различно мнение относно лекотата на приложение и неговата издръжливост. Също така мненията относно естетиката на финиша на клъстерите не са особено благоприятни. Миглите изглеждат добре на уебсайта, но в действителност те създават доста изкуствен ефект, тъй като всички са идентични.

5. KISS Falscara Starter Kit

KISS Falscara Starter Kit е още един комплект за жени, които искат да се захванат с домашното удължаване на мигли. Заслужава да се отбележи, че дизайнът на тези клъстерни мигли е доста уникален. Те са с меки като перце косъмчета, които са поставени на черна лента. Тя блестящо маскира свързващата линия и прикрива дребните недостатъци, създадени по време на домашното нанасяне.

Kiss Falscara Starter Kit се отличава и с лесно приложение, което не би трябвало да отнеме повече от 10 минути. В допълнение към предварително изготвените клъстери, комплектът включва също така лепило, фиксатор и пинсета за мигли. Предполага се, че клъстерите ще издържат до няколко дни, което зависи от индивидуалното предразположение. Отново си струва да се отбележи, че DIY Lash Extensions гарантирано издържа до 5 дни, независимо от обстоятелствата.

Продуктът обаче не е лишен от недостатъци, които трябва да бъдат посочени. На първо място, комплектът, предлаган от производителя, не е пълен – той не съдържа всички компоненти, необходими за извършване на процедурата по удължаване на мигли. Той не включва препарат за премахване на клъстерите от мигли, нито пък специално създаден нощен продукт, който да ви гарантира, че можете да носите тези мигли и през нощта. Без него видът на миглите ви няма да издържи дори няколко дни. Използването на нощния продукт води до невъзможност за последваща употреба на тези мигли на клъстери. И двата продукта, разбира се, трябва да бъдат закупени отделно. Подобно решение от страна на производителя в крайна сметка не го прави нито удобно, нито особено рентабилно решение.

6. Velour-Xtensions Kit

Velour-Xtensions Kit е друг продукт за оформяне на мигли, който би трябвало да заинтересува много жени. Нанасянето на тези клъстерни мигли за домашно приложение отнема 15 минути. При това няма значение дали имате някакъв предишен опит в тази област.

Стандартно в комплекта ще можете да намерите и допълнителни аксесоари, които се предполага, че ще улеснят значително самостоятелното прилагане на удължаването на миглите.

Клъстерите за мигли се предлагат в няколко размера. Това от своя страна ви позволява да ги оформяте в стил Russian Volume и по други начини. Продуктът със сигурност е добър, макар и не най-добрият поради леко ограничения избор на стилове и видове извивки на миглите, отколкото например при DIY Lash Extensions.

7. Lashify Starter Kit

Lashify Starter Kit съдържа клъстерни мигли, които ще ви свършат чудесна работа при спешни случаи. Те са проектирани така, че да направят нанасянето бързо, ефикасно и лесно.

Клъстерите мигли са изключително меки и фини. В резултат на това те перфектно допълват естествените мигли, както и запълват всички пропуски в линията на миглите. Черната лента, от своя страна, ви позволява умело да прикриете зоната на свързване. По този начин цялото приложение изглежда естествено и естетически издържано.

За съжаление, недостатъкът на този продукт е колосално високата му цена и опаковката, съдържаща само 10 клъстера, което гарантира само едно приложение.

Също така няма ясно определена трайност. Вярно е, че производителят отбелязва, че миглите могат да се носят до няколко дни. На практика това може да е 3 дни за някои жени и 5 дни за други. Производителят също така посочва, че срокът на употреба може да бъде удължен с подходяща последваща грижа. Въпреки това, в сравнение с, например, DIY Lash Extensions, комплектът от Lashify не впечатлява в това отношение.

8. Amor Lashes QuickLash Starter Kit

Последното място в класацията принадлежи на изкуствените клъстерни мигли на британската марка Amor Lashes. На пръв поглед това са доста традиционни мигли за DYI приложение. Предлагат се в 3 дължини: 10, 12 и 14 мм. Възможно е да се закупи целият комплект, който се състои от клъстерни мигли във всеки от наличните размери.

Нанасянето на Amor Lashes QuickLash Starter Kit отнема около 15 минути, а миглите могат да се носят няколко дни. Разбира се, производителят отбелязва, че трайността на приложението се влияе от правилното му изпълнение, както и от правилната последваща грижа. Така че тя не е гарантирана, както в случая с клъстерните мигли от Nanolash. Също така не е сигурно, дали клъстерите могат да се използват повторно след свалянето им.

Класация на ТОП 8 на най-добрите мигли с клъстери за DYI приложение – обобщение

Изборът на подходящ комплект за удължаване на мигли за домашна употреба не е най-лесната задача. Жените трябва да вземат предвид много фактори, които включват например лекота на прилагане и дълготрайност.

Въпреки това не може да се отрече, че № 1 в класацията, DIY Lash Extensions от Nanolash е безспорен лидер. Те гарантират голямо разнообразие от възможности за избор, най-високо качество и безкрайни възможности по отношение на оформянето на миглите.

От вас обаче зависи изцяло кои клъстерни мигли ще изберете лично за вас. Необходимо е да вземете предвид размера на миглите, вида на извивката и възможностите за оформяне, които предлагат.

Това ще превърне удължаването на мигли в домашни условия в истинско удоволствие и ще гарантира впечатляващи резултати.