Лице

Ретинол от Nanoil. Просто най-добрият серум за лице

Търсите ли си серум за лице, който ще ви дари с младолика, гладка и безупречна кожа? Сега, веднъж завинаги можете да се сбогувате с бръчките просто като изберете серум за лице с ретинол от Nanoil. Подгответе се за 10 години по-млада кожа!

Вашият елексир за младост

Фактът, че ретинолът е една от най-добрите регенериращи съставки, е широко разпространен. Серумите, обогатени с витамин А, могат да подобрят външния вид на кожата за рекодно време. Но всички форми на ретинол ли са ефикасни? Със сигурност ретинил палмитатът е, което е чист витамин А. Добавена към серума за лице от Nanoil, тази съставка доказано върши чудеса. Когато се нанася върху кожата, ретинил палмитатът възобновява клетките и стимулира естественото възстановяване на всеки слой на кожата.

Ретинолът е вещество, познато като ,,премахващо проблемите“, причинени от стареенето и свободните радикали. Благодарение на него, можете лесно и по-бързо да се отървете от мъртвите клетки в епидермиса, наслаждавайки се на сияйна и по-красива кожа. В допълнение серумът за лице с ретинол предоставя защита не само от различни външни фактори, но и от загуба на хидратация. Накрая, ретинил палмитатът изтрива хипер пигментацията и не позволява на нови петна да се появят по кожата. Най-вече, обаче, Nanoil Retinol Face Serum има огромен потенциал за действие срещу стареене.

Nanoil Retinol Face Serum – главни ефекти

  • По-гладка и мека кожа
  • Стоп на бръчките
  • Усилена устойчивост
  • Изравняване на тена
  • Без повече пигментационни петна
  • Защита от свободни радикали
  • Дълготрайна хидратация
  • Увеличаване на производството на колаген
  • Забързано възобновяване на клетките

Колко бързи са ефектите?

Не трябва да отнема повече от месец, за да почувствате, че кожата ви е по-гладка и хидратирана. Всеки ден тя трябва да става по-стегната и с по-равномерен тен. Бръчките и пигментационните петна постепенно стават по-малко забележими и порите се смаляват. Колкото по-дълго използвате серум за лице с ретинол, толкова по-силни ще са ефектите, следователно не чакайте повече, а обогатете ежедневната си грижа с Nanoil Retinol Face Serum.

  • Сутрешна рутина – Измийте лицето, използвайки или гел, или пяна за почистване. Изплакнете и сложете тонер за лице. След това отворете Nanoil Retinol Face Serum и нанесете по една капка на следните зони: чело, бузи, брадичка, врат и гърди. Когато се абсорбира напълно, сложете крем за лице с SPF.
  • Вечерна рутина – Премахнете грима и измийте лицето си с гел или пяна за почистване. Сега можете да нанесете тоник за лице, но няма нужда да чакате да се абсорбира – просто нанесете Nanoil Retinol Face Serum веднага, като потупвате и масажирате нежно кожата. След това нанесете нощен и околоочен крем.

От къде мога да закупя Nanoil Retinol Face Serum?

Искате ли да усетите пълно възобновяване на кожата? Посетете nanoil.bg и поръчайте високо оценения серум за лице с ретинол директно от официалния сайт. Освен модерни серуми, Nanoil предлага и студено пресовани и нерафинирани масла (например арганово, рициново и от авокадо), както и продукти за коса и тяло.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *