Грим

Направи си ефирен серум за мигли: Дали той работи и как да го направим?

Понякога няма нужда да похарчите много пари за да получите търсените ви резултати за миглите. Направата на домашен серум за мигли дава особено добро изглеждане на нейните мигли. Такъв серум носи накъсване на миглите и капките им твърдост. За да се постигне успех, можете лесно да направите свой ефирен серум за мигли.

Дали ефирен серум за мигли фактически работи?

Ефирните серуми за мигли работят така: ти грижиш се за своите мигли от далеч, след като ги поддържаш с ден ден прилагането на ефирен серум. Софтуерът, с който се използва ефирния серум, придобива твърдост за миглите и предотвратява изсладването. Когато нанесете на миглата си, тя се лепи и ги укрепва. За да получите най-добрите резултати, миглите ви трябва да станат по-дълги и по-дебели.

Какво се нуждае за правене на ефирен серум за мигли дома?

Трябва да притежавате някои предмети, за да правите ефирен серум за мигли дома. Всичко, което трябва, са следните:

  • Едно сантиметър олио от натурален камък с масло за миглите
  • Един или два сантиметра семена от ежевика
  • Един супер тошничек с приятелско за околната среда балсама
  • Няколко капки ефирно масло Зандал
  • Един чаша с лъжица или тазик с разнороден продукт

Как да правя ефирен серум за мигли дома?

Когато имате налични всички предмети от горния състав, можете да започнете да правите ефирен серум за мигли дома. Всичко, което трябва да направите, е да прибавите всички продукти в един малък тазик. След това, свалете с тазика и мишето се за да смесите всичко веднага и да се достигне гладка постоянна смес. Вие също така можете да добавите няколко капки от добро ефирно масло, например, Зандал, за да придобиете по-добри резултати.

Какво се трябва да знаем, за да използваме ефирен серум за мигли веднага след