Кожа

Мицеларен шампоан с коприна от Nanoil. Наистина ли е толкова добър?

Привет!

Мина известно време откакто исках да видя как действа Nanoil Liquid Silk Micellar Shampoo върху моята коса. Позитивните ревюта и добрите ефекти, описани от някои блогъри, ме накараха да си купя тази козметика за грижа. Очевидно, фактът, че този шампоан е мицеларен, е голямо предимство, тъй като подобни продукти са познати с това, че са много ефективни, когато стане въпрос за почистване. Без повече отлагане, ви представям ревюто на Nanoil Liquid Silk Micellar Shampoo.

Мицеларен шампоан с коприна от Nanoil: описание, текстура, аромат и размер

Шампоанът е почти прозрачен и има красив розов оттенък. Харесва ми, че не е кремообразен и гъст като повечето, обогатени с коприна шампоани, тъй като това означава, че няма да натежи на кичурите. Ароматът е приятен и лек. Всъщност друг плюс, който трябва да се спомене е, че точно този аромат остава в косата доста дълго, но не е натрапчив. Е, искам да кажа, че можете да помиришете шампоана, но само когато сложите носа си в косата, така че той не пречи на носенето на парфюм, тъй като ароматите няма да се смесват. Тъй като шампоанът не е гъст, той се разпределя лесно по целия скалп и коса. Размерът на шишето е обикновено, 300 мл. Това, което е необикновено е ефикасността – една опаковка от Nanoil Liquid Silk Micellar Shampoo учудващо стига за много дълго. Използвам моя от 3 месеца и шишето все още е наполовина пълно.

Мицеларен шампоан с коприна от Nanoil: съставките

Няма да ви предоставям задълбочен анализ на формулата, тъй като знам, че няма да ви е интересно. Естествено, този шампоан има някои почистващи агенти и аромати. Но най-вече, той е обогатен с вещества, които са отговорни за подобряване на външния вид на кичурите. Кои са те? Ето ги:

  • Мицели – тяхната задача е да привличат мръсотията, праха, себума и токсините, за да почистят косата и да балансират скалпа.
  • Течна коприна – фактът, че е течна, е голямо предимство, защото в тази си форма косата не среща проблеми при абсорбирането на коприната и транспортирането й в косъма. Това пък осигурява дълбоко подхранване и по-красиви кичури. Поправете ме, ако греша, но течната коприна няма равна, когато стане въпрос за изглаждане на косата и добавяне на блясък.
  • Пшенични протеини – доколкото знам, това е най-добрата натурална съставка, която можете да нанесете на косата, за да я подхраните. Бих искала да ви препоръчам да използвате продукти за вежди с пшенични протеини. Всъщност спиралите са също много полезни за миглите, когато са обогатени с тази съставка. Пшеничните протеини доказано подхранват, подсилват и възстановяват всички типове коса.
  • Рициново масло – това е легендарно растително масло, което няма нужда от представяне. Рициновото масло защитава и хидратира кичурите. В допълнение е антисептик и поддържа цвета на кичурите.

Мицеларен шампоан с коприна от Nanoil: ефекти върху косата ми

Имам чувството, че Nanoil Liquid Silk Micellar Shampoo е направен за моята коса. Той оставя кичурите ми леки и идеално чисти. Знам, че този ефект се дължи на мицелите, разбира се. Трябва да добавя и че вече нямам проблеми при сресването с четка. Едно нанасяне на Nanoil Liquid Silk Micellar Shampoo е всичко, от което косата ми се нуждае, за да си върне блясъка и хидратацията.

Не знам дали и на вас ви се случва, но повечето шампоани правят косата ми плоска и премахват от ценните й липиди. За щастие не мога да кажа същото за Nanoil Liquid Silk Micellar Shampoo, тъй като той е нежен към кичурите и не причинява заплитане. Знам, че вече съм го споменала, но благодарение на него, кичурите ми станаха толкова лъскави и гладки, че не мога да спра да си играя с тях – впечатляващо е. Ако не беше този шампоан, наистина се съмнявам, че щях да имам такава копринена коса!

Мицеларен шампоан с коприна от Nanoil: от къде да го купите?

Аз си взимам мицеларния шампоан от официалния сайт на Nanoil: [nanoil.bg].

Ако имате време, препоръчвам ви да проверите и другите им продукти като маски за коса или растителните масла. Очевидно, нямаше да съм аз, ако купех само един продукт. Освен Nanoil Liquid Silk Micellar Shampoo, аз добавих към количката си и двуфазният балсам, сертифицирано арганово масло и 2 маски: с арган и кератин. 

мицеларен шампоан з Течна коприна за коса Nanoil

Мицеларен шампоан с коприна от Nanoil: последни коментари

Честно казано, не съм изненадана, че този мицеларен шампоан получава толкова позитивни коментари и ревюта. Просто е страхотен! За мен това е един от най-добрите шампоани, които не натежават на фината коса. Това, което обичам в Nanoil Liquid Silk Micellar Shampoo е, че оставя кичурите идеално чисти без да премахва от естествената им хидратация. Лекият и ефикасен шампоан има прекрасен аромат, който почиства косата и успокоява скалпа. Мисля, че може да се окаже най-доброто ми откритие за тази година, когато стане въпрос за продукт за грижа за косата.

Знаете ли за другите мицеларни шампоани или продукти за грижа за косата от Nanoil? Тествали ли сте Nanoil Liquid Silk Micellar Shampoo? Кажете ми какво мислите за Nanoil!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *