Други

Знаете ли как д използвате Мицеларната Вода?

Дебел слой грим? По-лесно е да си го сложите, отколкото да го махнете. Много жени имат проблем при правилния режим на почистване на кожата. Може би е трудно на отстраните 3 слоя водоустойчива спирала със стандартен разтвор за почистване на лицето. Какво са последствията от това пренебрегване? Себумът, мърсотията и остатъците от грима запушват порите, предизвиквайки възпаления под кожата. Но има надежда. Мицеларната вода може ефективно да почисти замърсявания по кожата от всякакъв тип.

Какво е Мицеларната Вода?

Мицеларната вода е спечелила сърцата на хиляди жени от цял свят. Нейната ефективност се дължи на малки мицели. Тези малки частици привличат замърсяванията точно като магнит. Всяка молекула се свързва с остатъците от грим, мръсотия и мазнини, които са върху кожата и ги премахва по нежен начин, почиствайки горния защитен слой на кожата. Мицелите плуват свободно във водата и се прикрепят само съм мръсни или мазни частици. Благодарение на течната формула, мицеларната вода остава усещането на тоник, но всъщост е един от най-дълбоко почистващите разтвори за почистване на лицето, които са били създавани някога. Тя успокоява кожата, омекотява я, хидратира я и я почиства перфектно. Много козметични компании се отнасят към почистващите средства като към Свещения Граал. Всъщност Мицеларната вода е единственото средство, което може да почисти тежки, водоустойчиви гримове, без да уврежда кожата.

Micellar Water

Използването на това средство за почистване на лицето, не би могло да бъде по-лесно. Не са необходими огледало, мивка или вода. Памучен тампон трябва да се напои с малко количество мицеларна вода и нежно да се втрие в кожата с кръгови движения. Няма повече извинения, че сте прекалено уморена, за да почистите добре грима си. Сега можете да почистите лицето си съвсем лесно само с 1 тампон напоен с мицеларна вода. Това ще почисти целия грим, включително и водоустойчивата спирала.

На кого се препоръчва този продукт?

Без съмнение, всеки, който никога не е отделял прекалено много внимание на почистването на грима, ще има огромна полза от използването на мицеларна вода. Това е омекотяващ продукт, който е подходящ за всеки тип кожа, дори и за чувствителната. Препоръчва се на хората с акне, които страдат от прекомерното производство на себум, тъй като мицеларната вода почиства порите и оставя плътта матирана. Всички, които имат проблеми с кожата, трябва да са сигурни, че тя е добре почистена от прах и бактерии, за да предотвратят раздразнения. Повечето от мицеларните води, които се предлагат на пазара нямат аромат и не съдържат химически вещества и парабени.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *