Грим Очи

Спиралата Lashcode – любов за миглите

Мигли в ново измерение

Безупречният грим, както и красивите и незалепващи мигли представляват истинско предизвикателство. Неподходящата спирала разваля грима.

Lashcode е изключителен продукт. По време на нанасянето, спиралата действа като опитен художник, който знае как да подчертае красотата на всяка мигла. Този грижовен стилист не само разкрасява, но също така подхранва, стимулира растежа и подсилва, за да предотврати опадането.

Как можете да стилизирате миглите си благодарение на Lashcode?

МАКСИМАЛНО УДЪЛЖАВАНЕ И ИЗВИВАНЕ

Подсилете ефекта на максимално удължени и извити мигли, без да използвате извивачка. Само един слой Lashcode изгражда дължина; формулата преобразява: миглите са еластични и добре извити нагоре, благодарение на ергономичната четка, която има синхронизирана с миглите форма.

ПОДСИЛВАНЕ НА ОБЕМА НА ВСЯКА МИГЛА

Подчертайте външния си вид и добавете наситеност – леко и тънко подчертана очна линия или див, котешки грим. Спиралата Lashcode има хубава прахообразна консистенция, която позволява подсилване на обема и сгъстяване, без слепване на миглите. Изборът на ефекта зависи от Вас: съблазнителен или романтичен и очарователен?

СГЪСТЯВАНЕ – БЕЗ ЗАЦАПВАНИЯ И СЛЕПВАНИЯ НА МИГЛИТЕ

Наслаждавайте се на максимален обем, без да се притеснявате от образуване на бучки или изтичане на спиралата по бузите Ви. Няма значение дали създавате експресивен или деликатен външен вид; можете да носите Lashcode с лекота. Спиралата е обогатена с изключително дълготрайни съставки и черни пигменти: миглите изглеждат безупречно на всяка светлина и във всички метеорологични условия.

Lashcode – козметичен феномен

Lashcode е новият подход към грима за мигли. Защо иновативен? Защото съчетава най-добрите грижи. Спирала не само осигурява перфектен грим, но и силно подхранва миглите, възстановява и разкрасява ден след ден. Миглите се удължават, стават здрави и силни. Може да има само една причина да се създаде такава идеална обогатена с нутриенти спирала – любов към миглите.

20 Коментара “Спиралата Lashcode – любов за миглите”

 1. Клементина

  Никога не съм мислела, че една спирала може да придаде ефект на толкова извити мигли и да бъде толкова издръжлива 🙂 Невероятен продукт!

  Отговор
 2. Страхотнасъм

  Купих тази спирала заради мнения и коментари, наистина съм приятно изненадана. Не очаквах, че това ще се окаже невероятна спирала. Покрива миглите равномерно по цялата им дължина, повдига ги и е дълготрайна. Ефектът на удължаване и подсилване се забелязва само след нанасянето на един слой. Определено ще си купя отново

  Отговор
 3. Тинни

  Чух само добри мнения за lashcode и искам да я опитам.

  Отговор
 4. 23ооок

  Проверих каква е цената и по-добре да не опитвам. Твърде скъпо за мен

  Отговор
 5. Еве

  ужасно, не мога да я намеря в аптека..

  Отговор
  • Goddess

   каква е разликата? Тук поръчваш от уебсайта на производителя и вероятно има по-ниска цена от тази, която би била в магазина

   Отговор
   • Еве

    Не мога да я тествам предварително,но ще я поръчам 😀

    Отговор
 6. Мяу

  Няма да навлизам в детайли – за мен е най-добрата във всяко отношение

  Отговор
 7. Нати19

  достатъчно деликатна ли е, ако човек носи контактни лещи?

  Отговор
 8. Камила_82

  спиралата има красив дълбок черен цвят, но четката е истинско чудо. Имам много къси мигли и тя успява да ги покрие със спирала от корените до краищата, достига до всяка мигла. Ефектът е зашеметяващ, поне за мен, и няма нужда от очна линия <3

  Отговор
 9. Емпер

  Бях впечатлена от ефекта върху долния клепач, кой знае, че съм имала толкова дълги мигли ?

  Отговор
 10. Ейнджъл

  Наскоро я получих за рождения си ден и НАИСТИНА НАИСТИНА я обичам. Може да кажете, че това е луксозна козметика още от момента, в който я видите, но има едно лошо нещо .. цената. Не знам дали ще взема друга заради цената.

  Отговор
 11. Лоулоу

  и при мен положението е същото 😀 но мисля, че цената си заслужава

  Отговор
 12. Флорина

  Не знам за теб, но при мен подейства като балсам. Виждам по-малко мигли, които опадат през деня и докато се гримирам. Така че предполагам, че наистина ги прави по-силни 🙂

  Отговор
  • Диана Де

   подобен опит, само забелязах, че ми миглите вече не са сухи. Като цяло, когато използвате тази спирала, миглите стават меки и еластични, дори часове, след като сте направили грима си

   Отговор
 13. Алекс5

  Играта с изкуствени мигли не е толкова готина, ако имате спирала като тази 🙂

  Отговор
 14. Холи

  изкуствените мигли водят до заплитане, а инвестирането в добра спирала е по-добра идея.

  Отговор
 15. Сузин

  невероятно дълготрайна спирала, жалко че няма продукт за вежди ;D Трябва да ги фиксирам всеки път по средата на деня ?

  Отговор
 16. Нати_1989

  любимата ми спирала от 2 месеца насам! Няма да я изоставя!

  Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *