Кожа

Сияеща кожа от Lancôme

Какво очаквате от перфектния фон дьо тен? Бихте казали „Да изравнява тена на кожата с естествен завършек“? Сега това е възможно благодарение на ‘Teint Miracle’. Този фон дьо тен от висок клас е най-добрият продукт от този тип на Lancôme.

Lancome Teint Miracle Foundation-005-Beige Ivoire-Review-and-Swatch (2)

Продуктът се предлага в елегантно, висококачествено, стъклено бурканче, снабдено с контролируема помпичка. Този фон дьо тен на Lancôme е на водна основа и се предназначен за всички видове кожа, включително и за мазната. Той позволява на кожата да диша и не запушва порите. Препоръчва се да се използва и при чувствителна кожа, защото не предизвиква раздразнения и алергични реакции. Консистенцията на този фон дьо тен, която съдържа 37% вода, е създава усещането, че въобще не носите грим върху лицето си. Въпреки че има средно покритие, продуктът в същото време е много лек.

Lancome Teint Miracle Foundation (1)Изборът по отношение на нюансите е наистина впечатляващ. Можете да избирате сред топли, студени, розови и жълтеещи нюанси. Всяка жена ще бъде щастлива и ще намери перфектния избор. С тази степен на покритие, може да се постигне пълно скриване на пигментациите по лицето. Допълнително, този продукт се топи и нагажда към цвета на кожата, така че завършека на грима да изглежда съвсем естествен. В зависимост от типа на кожата Ви, крайния завършек е приятно сатенен. Притежава слънцезащитен фактор SPF 15 и е чудесен за лентите месеци, особено ако планирате да се снимате.

Lancome Teint Miracle Foundation (2)Фон дьо тенът ‘Teint Miracle’ на Lancôme не подчертава фините линии и е прекрасен продукт за зрялата кожа. Този продукт издържа около 6 часа върху кожата, без да е необходимо да го пооправяте в този период, като не това очакваме от продукт за разкрасяване, който струва към 80 лева. Ако имате комбинирана кожа, ще трябва да сте подготвени да си нанесете матираща пудра в областта на Т-зоната, за да се отървете от мазните петна.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *