Лице

Матираща пудра Revlon за застаряваща кожа

Кой не би искал да спре времето и да си остане за винаги млад и красив? Всички бихме го направили. Да, знаем, че е невъзможно, но все пак можем да се опитаме да спрем признаците на остаряване по ефективен начин. Revlon създаде специална пудра, която кара кожата да изглежда гладка и млада.

Първите бръчки могат да се наблюдават на възраст около 35. Диетата, консумацията на алкохол, тютюнопушенето са навици, които имат голямо влияние върху състоянието на кожата. Има и един друг аспект, който влияе на кожата и това е нашето ДНК, което има пряко влияние върху външния ни вид. Благодарение на ‘Age Defying with DNA Advantage Powder’, можем да покрием всичките несъвършенства по лицето си и да ги направим невидими за останалите хора. Пудрата матира кожата и подсигурява средно покритие. Тя минимализира появата на запушени пори и изравнява перфектно тена. Пудрата е лека и си пасва много добре с кожата без да образува корички и пукнатини.

Revlon Puder Red

Този продукт е толкова уникален благодарение изключителните си съставки, които подсигуряват дълбоко хидратиране на кожата. Пудрата е богата на витамин Е, В3 и хиалуронова киселина. Витамин Е е известен като витамина на младостта, той забавя процесите на стареене и подхранва всички клетки на тялото. Витамин В3 подобрява еластичността на кожата и успокоява кожни раздразнения. Пудрата ‘The Age Defying with DNA Advantage’ се предлага в голяма опаковка и има огледалце и малка четка за бързо оправяне на грима.

Тя матира кожата и същевременно я кара да изглежда сияйна. Съдържа малко количество брокат, който придава на кожата естествен блясък. Пудрата изглажда фините линии и бръчки, като в същото време изглежда естествено. Изборът на цветове не е много голям, въпреки че на много хора би им се искало да е обратното. Предлага се само в четири нюанса: светло, средно светло, средно и средно тъмно. Жените с по-тъмна кожа биха срещнали проблем с намирането на подходящ нюанс. Освен това от Revlon са решили да се пускат на пазара полупрозрачна пудра Age Defying with DNA Advantage, което на практика би могло да направи избора на нюанс нерелевантно. Продуктът не се оксидира върху кожата и е дълготраен.

Пудрата ‘The Age Defying with DNA Advantage’ е продуктът, който всяка жена на средна възраст би трябвало да притежава в козметичната си чантичка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *