Грим

? Нова макияжна тенденция! Разгледайте какво е око контуриране

Има вечно място за нови тенденции в макияж. Новите техники използват най-добрите от заедно и дават точни резултати. Око контурирането е макияжна техника, която използва дефинирани дълбокотонови помади, сянка и прах, за да се създаде рамка отвъд очите. Това се нарича „контуриране“. Макияжот от главните брандове постепенно това включва в решенията е да контурира очите. Контурирането просто ориентира и прецара очите. Око контурането е важен процес за макияжа на очите, който добавя дълбокотон и детайли за цялото визия.

Защо контурирането е важно за макияжа

Контурирането е важно за макияжа на очи, защото помага да се даде визия на по-лесно изцяло подадена по цялата лицева част. Когато имате пълно позициониране на очите може да се редефинира окръжността им. Контурането в очите допълва пришеменeто им, така че да им спечелите точно това, което желаете.

Какво е Око Контуриране и Как да Го Направим?

Око контурирането е процес на макияж на лицето, което включва прилагането на дълбоки прах по линиите на очите и на страните им, за да се улесни формата им и да се подобри дименсията им. Око контурирането не е само да скрие неравностите на кожата, а и да създаде дълбокотон и детайли в цялото макияжа. За постигането на висок дименсионен макияж, за да се постигне интензивния оскъс на дълбокотон, око контурирането е най-добрият избор.

Контурирането позволява създаването на структуриран макияж за очите, който може да се допълни с последваща му ретуш на окото и подходяща корекция на цвета. За да започнете с око контурирането добре да ползвате моделиращи прахове или с булки относно очите. Трябва да добавите малък количество контур в вътрешната и външната линия на очите и да го избелеете и подадете с помощта на замък.

След това трябва да подредите страните на очите. З