Грим Очи

Nanolash. Първия балсам за мигли по рода си!

Има толкова проблеми с миглите, колкото жени има на Земята. Някои от тях искат да имат по-дълги и по-дебели мигли. Други пък искат да са им извити. Има и друга група жени, които мечтаят за подхранени и дебели мигли. За жалост няма идеален проблем, който да реши всички тези проблеми наведнъж. Но трябва ли да сме сигурни в това? Доста наскоро се появи нов универсален козметичен продукт – Nanolash, балсам за мигли. Той представлява комбинация от ефективност, точност и забележителни резултати. Шишенцето съдържа 3 мл. течност, която се състои от естествени и активни вещества. Лесното нанасяне улеснява съставките от растителен произход да достигнат направо до корените на миглите и да ги подхранят и да им позволят да увеличат дължината и дебелината си.

nanolashphoto

Балсамът за мигли Nanolash е козметичен продукт, чиято цел е да подобрят състоянието на миглите и да ги накарат да изглеждат очарователно. Той е създаден за жени, които искат да имат по-дълги, по-здрави, по-дебели и по-подхранени мигли. И все пак продуктът не се препоръчва на кърмещите и бременните жени, както и децата. По мнение на общопрактикуващите лекари продуктът трябва да се препоръчва на хората преминали курс на химиотерапия. Nanolash може да се използва от хора носещи контактни лещи и такива, които имат перманентен грим. По време на терапията може да се използва пълната гама гримиращи средства.

Балсамът за мигли Nanolash се нанася изключително лесно. Преди нанасяне обаче е необходимо зоната около очите и самите мигли да бъдат старателно почистени от грим и замърсявания, за да може активните съставки да достигнат до фоликулите и да подхранят корените на миглите. Балсамът е предназначен за нанасяне, както на горния, така и на долния клепач със специална четка. Определено ще постигнете желаните резултати, ако проявите постоянство и използвате Nanolash всеки ден. Опаковката съдържа 3 мл от продукта, което е достатъчно за провеждането на шестмесечна терапия.

nanolash23243323

Кога ще са видими първите резултати? По-дълги, по-плътни и по-силни мигли ще могат да се наблюдават едва две – три седмици след първото нанасяне на балсама Nanolash. Крайните резултати са на лице след около два или три месеца от началото на терапията. След този период, балсамът трябва да се нанася само няколко пъти седмично. Ефектите се запазват и след края на терапията.

Защо балсамът Nanolash съдържа само естествени съставки? Употребата на тези вещества изцяло елиминира риска от появата на раздразнения или алергични реакции. Съставките с растителен произход за най-безопасни за човешкия организъм. Те действат безопасно и балансирано на миглите, както отвътре, така и отвън. Именно тези съставки са причината да се получават най-добрите резултати за кратко време. Освен това, в този продукт има включени и активни вещества, които осигуряват защитата на клепачите и зоната около тях. Той е също така е безопасен и за очите. Накратко, този състав подобрява състоянието на миглите, прави ги по-дълги, по-дебели и по-силни. Като допълнение те стават добре подхранени.

nanolash1-3321За ефективността на балсама за мигли Nanolash са отговорни следните характеристики – нанасяне, съставки и време на третиране. Благодарение на тези фактори, козметичният продукт влияе на работата на фоликулите и луковичките на миглите, като ги стимулира да станат по-дълги и по-плътни. Като допълнение порастват и нови мигли. И още повече, балсамът за мигли Nanolash подхранва, овлажнява и подсилва миглите, защитавайки чувствителната кожа на клепачите от раздразнения. Козметичният продукт подобрява състоянието на корените на миглите и така миглите стават подхранени от основата до върха, а съставките, необходими за растежа достигат до структурата на косъма отвън и отвътре.

Опаковката на Nanolash се отличава с простота, естетика и функционалност. Шишенцето с балсама е опаковано в малка картонена кутийка, декорирана със сребърен на цвят надпис. Продуктът се продава с информационен лист на много езици. Шишенцето и листовката са отделени един от друг, благодарение на структурата на самата картонена опаковка.

nanolash77

Балсамът за мигли Nanolash се абсорбира от незабавно след нанасянето му. Не се стича в очите и не причинява раздразнения. С други думи козметичният продукт е напълно безопасен за кожата на клепачите. Не съдържа ароматизиращи или други дразнещи вещества. Балсамът има течна консистенция и няма цвят. Продуктът трябва да се съхранява в добре затворена опаковка и далече от влага.

Nanolash може да бъде поръчан и закупен по интернет. Колкото до цената, продуктът е позициониран в средната рамка в сравнение с цените на други подобни продукти. Струва си да не забравяме, че ако искаме продукт с добро качество, цената също има значение. Независимо от всичко, Nanolash ще Ви се изплати за похарчените пари. Най-важното от всичко е, че можем да бъдем сигурни, че продуктът, които си поръчваме е оригинален и покрива всички необходими критерии.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *