Грим

Търсите най-добрата спирала за вежди? Прегледайте нашите предложения!

Търсите най-добрата спирала за вежди? Прегледайте нашите предложения!

Много тенденции при спиралите за вежди се появяват и изчезват. Досега сме се сблъсквали с гъсти вежди или сводове, оформени по необичаен начин, както и с перфектна симетрия, популяризирана от сестрите Кардашиян. Едно нещо обаче остава непроменено: добре оформените и естествено изглеждащи вежди. Тук се намесва спиралата за вежди: продукт, наподобяващ обикновена спирала, но снабден с по-малка и по-прецизна четчица.

Открийте любимата си спирала за вежди!

Спиралата за вежди е от съществено значение, ако искате те да изглеждат перфектно оформени, по-пълни и по-красиви. Как да изберете най-добрата? Направихме това вместо вас – запознайте се с най-често срещаните предложения на козметичния пазар, тествани от нашите козметични експерти. Те прекараха няколко седмици, използвайки различни спирали за вежди, като оценяваха тяхното действие, фиксация и ефект. Ваш ред е – проверете нашата класация и изберете любимата си спирала за вежди.

Предимства на добрата спирала за вежди

Спиралата за вежди се използва за грижа за веждите, като им придава цвят, текстура и укротява непокорните косъмчета. Често веждите растат в различни посоки, така че добрата спирала за вежди трябва да помогне да ги дисциплинирате и да ги държите под контрол. Спиралите за вежди се предлагат в различни тонове, за да съответстват по-добре на реалния цвят на веждите ви и да прикриват сивите косъмчета. Най-добре е да избирате тези формули, които сгъстяват и едновременно с това се грижат за веждите, тъй като всяка жена мечтае за вежди като тези на Брук Шийлдс!

КЛАСАЦИЯ: как да изберем най-добрата спирала за вежди

НОМЕР 1. NANOBROW SHAPE MASCARA

Спиралата за вежди
оформя, фиксира, придава цвят

Тази спирала за вежди хипнотизира света! Nanobrow Shape Mascara е идеална за оформяне, моделиране и добавяне на цвят, както и на обем. Ако мечтаете за по-пълни, изразителни вежди с естествен цвят, които да изглеждат страхотно при всяко осветление – значи сте ги открили! Спиралата за вежди Nanobrow е подходяща както за гъсти, така и за тънки и редки вежди. Формулата ѝ със силициев диоксид подобрява вида им и само един слой от спиралата добавя дефиниция и създава ефект на визуално по-плътни, добре оформени вежди. Натуралните нюанси подчертават цвета на косъмчетата ви невероятно добре, а дълготрайното ѝ действие ще ви изненада положително.

  • АПЛИКАТОР – този, който предлага Nanobrow Shape Mascara, ни очарова най-много. Той е отлично изящен и прецизен. Четчицата е с чудесно разпределение на косъмчетата. Нещо повече, тя е найлонова, така че покрива веждите със слой спирала по начин, който изгражда обема им. Гримът, направен с четката, е винаги бърз, без следи и не слепва, оставяйки косъмчетата овладяни и подредени.
  • НАШАТА ОЦЕНКА – това е единствената спирала за вежди, която премина безупречно всички наши тестове: дълготрайни качества, наличност, нюанси, формула, списък със съставки, ефект на грима. Препоръчваме я безрезервно!

НОМЕР 2. СПИРАЛА ЗА ВЕЖДИ LANCOME SOURCILS STYLER

Доста скъп продукт. Може ли големият размер (6,5 мл) да компенсира цената? Със сигурност няма да се оплачете от ефектите му, тъй като те са задоволителни. Lancome Sourcils Styler е приличен продукт, който осигурява на веждите ви обем и дълготрайно действие на грима за няколко часа напред!

  • АПЛИКАТОР – тази четка с форма на диамант спечели сърцата ни. Оказва се, че този тип дизайн се справя добре в грима! Улавя косъмчетата лесно и оцветява дори много тънки и дребни косъмчета.
  • НАШАТА ОЦЕНКА – оказва се, че иновативният дизайн функционира добре – Лиза Елдридж, професионален гримьор и съавтор на спиралата, рискува с необичайната форма на четката и това е чудесно решение. Спиралата ще надмине очакванията дори на много взискателни потребители, тъй като премина успешно повечето от тестовете.

НОМЕР 3. СПИРАЛА ЗА ВЕЖДИ DIOR DIORSHOW ON SET

Спиралата на Dior предлага класическа четка и три нюанса с гел формула, от които да избирате, включително прозрачен, подходящ за всеки цвят на веждите. Прозрачният вариант ще бъде спасение за тези с много тъмни косъмчета, тъй като няма наличен тъмен нюанс, което малко ни изненада. Спиралата увеличава обема, прави веждите да изглеждат страхотно, а формулата съдържа много естествени компоненти. Тази спирала е начин да създадете красив, изразителен грим.

  • АПЛИКАТОР – класическата, конусовидна четка има широко разпределени косъмчета. Тя е проектирана по начин, който е подходящ за повечето вежди. Тя обаче може да зацапа кожата, ако веждите са тънки и редки.
  • НАШАТА ОЦЕНКА – Dior е известна с фантастичните си продукти, така че освен не толкова добрата четка, спиралата се справя добре с грима. Тя оформя дебели и доста несговорчиви сводове на веждите. Добрият ѝ състав ѝ спечели високо място в нашата класация.

НОМЕР 4. ЦВЕТНА СПИРАЛА ЗА ВЕЖДИ KIKO MILANO EYEBROW FIBERS

Спиралата Kiko Milano е продукт с необичайна, леко гелообразна консистенция, която води до по-малко пигментирана формула в сравнение с другите продукти, които споменахме. Тя оформя косъмчетата доста добре и се грижи за тяхното състояние, тъй като съдържа разкрасяващ и предпазващ пантенол. Спиралата за вежди Kikо Milano има специални влакна, които се захващат за косъмчетата и увеличават обема им, така че косъмчетата изглеждат визуално по-пълни и гъсти.

  • АПЛИКАТОР – по-широка найлонова четка с необичайна форма, подходяща по-скоро за… изтънчени потребители или за тези с по-гъсти вежди.
  • НАШАТА ОЦЕНКА – тази спирала за вежди е интересна. Тя оцветява веждите, осигурява естествен вид и издържа през целия ден. Цената не е много ниска, но размерът е голям (8 мл), а продуктът – доста ефикасен.

НОМЕР 5. ТОНИРАНА СПИРАЛА ЗА ВЕЖДИ LORD & BERRY MUST HAVE

Спиралата за вежди Must Have Tinted Brow от Lord & Berry ни изненада. Тази британска марка може би не е толкова известна, колкото останалите, но си заслужава да я разгледате, особено ако веждите ви са гъсти и плътни, но в същото време тънки. Спиралата увеличава обема, тъй като съдържа найлонови влакна и специална съставка, описана от марката като Hydroviton® PLUS, отговорна за овлажняването на косъмчетата на веждите.

  • АПЛИКАТОР – спиралата за вежди Lord & Berry има специално разработен апликатор под формата на четка: той е от найлон, а косъмчетата са спираловидно вградени. Четката е доста голяма, така че ще ви е необходима известна практика, за да я използвате правилно.
  • НАШАТА ОЦЕНКА – спиралата заслужава внимание и определено ще се хареса на много фенове на грима. Нейният недостатък е високата цена и малкият размер. Специалната формула на спиралата изсъхва бързо и едновременно с това осигурява естествен и изразителен грим на веждите.