Грим

ТОП 3 писалки за вежди на козметичния пазар. Разгледайте избраните от нас продукти!

Писалката за вежди е идеален инструмент в ръцете на всеки фен на гримовете. Ако искате да имате идеално стилизирани вежди и да излъчвате натурална красота, изберете дълготраен и прецизен продукт.

Стилизирането на веждите не трябва да е сложно. Подготвихме класация с 3 писалки за вежди, които ще ви помогнат да създадете феноменален външен вид за всеки повод. Разгледайте избраните от най-козметики!

ТОП 3 ПИСАЛКИ ЗА ВЕЖДИ, КОИТО СИ СТРУВА ДА ПРИТЕЖАВАТЕ


Номер 1. NANOBROW MICROBLADING PEN

  • доставя микроблейдинг ефект
  • рисува много тънки линии
  • кара веждите да изглеждат по-гъсти и плътни
  • спомага сдобиването с прецизно стилизирани вежди

Това е продукт, който не може да остане незабелязан! Nanobrow е иновативна и изключителна писалка за вежди, която е много купувана както от обикновените потребители, така и от професионалните гримьори по целия свят. С тази писалка за вежди ще можете да създадете малки линийки, имитиращи истински косъмчета. Гримът ви ще е изразителен и сияен. Ще заобичате тази писалка, ако търсите прецизен инструмент, който да може да сгъсти натуралните ви вежди. Страхотната фомрула лесно попълва празнините, доставяйки триизмерен ефект, за който си мечтае всяка жена. Прецизната писалка от Nanobrow рисува фини линии, създавайки много естествен външен вид. Козметиката може да се открие в 5 нюанса, така че можете да сте сигурни, че ще откриете този, който пасва на цвета на веждите ви. Няма нужда да рискувате с перманентен грим. Трябва само да изберете тази писалка и ще се сдобиете с по-изразителни арки. Водоустойчивата Nanobrow Microblading Pen няма да позволи гримът ви да се развали. Интензивните пигменти и изключителната дълготрайност привлича клиентите. Ще се сдобиете с микроблейдинг ефект без да се налага да напускате дома си! Тази безопасна писалка за вежди определено си струва.

Прочети повече: www.nanobrow.bg


Номер 2. ANASTASIA BEVERLY HILLS MICRO-STROKING DETAILING BROW PEN

  • създава допълнителни косъмчета
  • дарява с ефект на натурално попълнени вежди
  • лека е като перце
  • има твърд и тънък връх

Писалката от Anastasia Beverly Hills е станала много популярна по целия свят. Водоустойчивата й формула остава непокътната при всякакви метеорологични условия. Този чудесен продукт създава допълнителни линийки, изглеждащи като истински косъмчета. Попълнете веждите си с един от красивите нюанси без проблем. Тънкият и твърд връх е създаден да прикрива празните зони. Писалката за вежди доставя натурален и реалистичен външен вид! Този продукт е направен за тези, които не са доволни от формата на веждите си. Писалката е веган – много потребители се радват на този факт. Трябва да започнете да нанасяте при най-празните зони и след това да попълните веждите си с избрания нюанс. Писалката Anastasia BH уцелва джакпота!


Номер 3. TARTE BIG EGO DIY WATERPROOF EYEBROW MAPPING PEN

  • има много тънък връх
  • създава линии, подобни на истински косъмчета
  • дефинира и попълва арките
  • подготвя и подхранва косъмчетата

Уникалната писалка за вежди доставя микроблейдинг ефект. Тя се плъзга по кожата гладко, прикривайки всички празнини. Козметиката оцветява нужните места и предоставя прекрасен дълготраен ефект за 24 часа. Водоустойчивата формула е устойчива на пот и размазване. Важен факт е, че тази писалка комбинира грижа и стилизиране на веждите в едно. Съставът включва подхранващо масло от чаено дърво и витамин Е. Писалката идва с гребенче. Тя е веган и дерматологично тествана. Популярна е и е любима на много фенове на гримовете. Ако не сте доволни от начина, по който изглеждат веждите ви, тази писалка ще задоволи нуждите ви. Разтръскайте я преди употреба, за да активирате течността. Срешете косъмчетата с гребенчето, идващо в комплекта. Нежно попълнете с удобния апликатор. Писалката от Tarte е чудесен, професионален инструмент.