Лице

Течният фон дьо тен SuperStay Better Skin на Maybelline

Знаехте ли, че фон дьо тените на Maybelline са широко препоръчани от модните модели? Един от най-добрите продукти на Maybelline е течният фон дьо тен SuperStay Better Skin. Ако искате да чувствате като модел, използвайте го.

Как действа ColourStay? Производителят гарантира феноменално свежа кожа и незабавно замаскиране на кожата. Витамин В5, който значително забавя признаците на стареене заедно със Сепитоник М3 неутрализират свободните радикали. Естествените съставки могат да подмладят кожата Ви и да ѝ позволят да диша свободно. Този фон дьо тен намалява несъвършенствата за кожата и покрива кожните пигментации. Богатата на Актил C формула ще изравни тена на кожата.

MNYShadow

Maybelline1

Наистина ли е толкова добър?

Този фон дьо тен не се препоръчва на хората, които имат проблеми с кожата, например акне. Може да се използва от тези със суха или смесена кожа. Той е нежен към чувствителната кожа и не се излющва. Покритието, което подсигурява е от леко до средно, но някои потребителки твърдят, че се получава ефектът на маската, ако си сложите повечко продукт. Може да се окаже трудно да го нанесете с пръсти или гъба, затова е най-добре да използвате специална четна за нанасяне на фон дьо тен.

Фон дьо тенът на Maybelline се предлага в шест нюанса. Изборът не е голям и можете да срещнете затруднения при намирането на точния за Вас цвят. Формулата на SuperStay изглежда мека и кремообразна. Но при нанасянето се изсушава бързо и остава на петна. Отнема известно време и упражнения, докато се научите да го нанасяте равномерно. Завършекът, който придава е матов и има трайност около 3-4 часа. След този период е необходимо малко да се пооправи, за да се запази Т-зоната без излишък от мазнини.

Опаковката на фон дьо тена е елегантна и класна. Снабдена е с помпичка, която подсигурява точното количество от продукта. Фон дьо тенът ColourStay е ефикасен и една опаковка може да се използва до 4 месеца, при ежедневна употреба. Цената варира в различните магазини, но е някъде около 25 лева.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *