Лице

Серум от Nanoil за успокояване на реактивната и податлива към зачервяване кожа

Топ серум за лице за реактивна кожа? Трябва да е от Nanoil!

Този богат на растителни екстракти серум за лице от Nanoil запечатва стените на капилярите и предотвратява паякообразните вени, успокоява и подобрява външния вид на кожата.

Това ли е всичко? Със сигурност не! Вижте какво може да ви даде Nanoil Anti-Redness Serum.

Най-добрият серум за възстановяване на спукани капиляри

Съдовите лезии, реактивните бузи, паренето и боцкането вече няма да са проблем, ако си вземете серум за чувствителна кожа от Nanoil. Според потребителите и тестващите, това е най-добрият серум за лице, направен от растителни екстракти за нежна грижа към дори и най-деликатната кожа, която е податлива към дразнене и зачервяване. Nanoil Anti-Redness Serum има всичко, от което чувствителната кожа се нуждае, за да изглежда безупречно. Как? Продуктите се фокусират върху капилярите, подсилвайки и правейки ги по-еластични. Като резултат те спират да се пукат и така проблемът със зачервяването изчезва.

Растителните екстракти, които правят Nanoil Anti-Redness Face Serum най-добър за вас

Серумът от Nanoil за реактивна кожа може да бъде описан като смес от натурални съставки, известни с това, че имат позитивно действие върху чувствителната кожа с паякообразни вени и зачервяване. Това означава, че Nanoil Anti-Redness Face Serum има всичко, което е нужно за успокояване, подхранване и подсилване на реактивната кожа. Какви съставки ще откриете?

Екстракт от липа – добавен към серума, за да успокои и да се справи с възпаления. Този екстракт е отговорен и за подсилване на кръвоносните съдове.

Екстракт от шишарки на кипарис – това е натурална съставка, която би трябвало да защити кожата от дразнене и да запечата крехките капиляри.

Екстракт от кора на кестен – благодарение на този компонент, серумът от Nanoil подсилва стените на кръвоносните съдове, предотвратява съдовите лезии и елиминира паякообразните вени.

Екстракт от корен на пунарнава – това е много мощен антиоксидант, който поддържа кожата младолика, успокоява дразненето, подхранва и изтрива бръчките.

Очевидно, това не са всички съставки, съдържащи се в Nanoil Anti-Redness Face Serum. Растителният глицерол и лецитин, както и другите вещества си струват да се споменат. Първият дарява с хидратация, а последния е отговорен за подхранване и подобряване на устойчивостта на кожата. И двата предотвратяват сухотата.

Лесно нанасяне, бързи ефекти

Едно от най-добрите неща на Nanoil Anti-Redness Face Serum е, че доставя бързи резултати. Някои от ефектите се появяват мигновено след нанасянето, а други – след няколко дни. Когато се използва ежедневно, серумът от Nanoil:

  • заличава паякообразните вени и зачервяването на лицето
  • успокоява кожата и облекчава дразненето
  • изравнява тена на кожата и изсветлява, озарявайки лицето
  • забавя стареенето
  • доставя на кожата хранителни вещества

Nanoil най-добър серум против зачервяване

Нанасяне на Nanoil Anti-Redness Face Serum

Използването на серума от Nanoil е подобно на използването на други продукти за грижа от този тип. Първо, кожата ви трябва да е идеално чиста. След това, използвайте тонер и посегнете към серума. Сложете няколко капки по лицето и масажирайте. Тъй като серумът се абсорбира само за няколко секунди, той ви дарява с почти мигновен ефект на изглаждане и хидратация.

Помнете винаги след това да нанесете любимия си крем, направен за чувствителна и податлива към зачервяване кожа.

Още информация за серума от Nanoil за чувствителна кожа тук: nanoil.bg.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *