Други

Най-добрите серуми за мигли. ТОП 5 – кой серум за мигли препоръчваме?

През последните няколко години серумите за мигли станаха изключително популярни козметични продукти. Предполага се, че те трябва да се използват веднъж дневно, тъй като редовното им нанасяне е най-ефективният и най-бързият начин за естествено дълги, гъсти и извити мигли – без да е необходимо да си поставяте екстеншъни за мигли.

Откажете се от удължаването на миглите – изберете добър серум за мигли!

Всичко, от което бихте могли да се нуждаете, за да се радвате на своите изразителни очи, е ефективен серум за мигли. Той трябва да е специално разработен, за да удължава, укрепва и сгъстява миглите ви. Кои са най-високо оценените серуми за растеж на миглите? Позволете ни да ви помогнем в избора на най-добрия серум за мигли!

Списък на 5-те най-добри серума за мигли на пазара на козметични продукти – открийте своя фаворит!

#1 Nanolash Eyelash Serum 3 мл

Прочутият Nanolash Eyelash Serum, който гарантира прекрасни резултати за кратко време, намери своето място на върха на нашата класация. Този серум за мигли, според инструкциите на производителя, гарантира дълги и гъсти мигли в рамките на няколко седмици. Първите видими резултати се наблюдават само след 10 дни редовна употреба! Миглите са блестящи, еластични и тъмни. С течение на времето те ще станат по-пълни, по-дълги и по-гъсти. Серумът Nanolash предлага същия ефект като при удължаването на мигли. Благодарение на този продукт ще подчертаете естествената си красота, а миглите ви ще бъдат неустоимо извити и силно хидратирани. Серумът е офталмологично тестван и не предизвиква дразнене или алергии. Списъкът със съставките му е кратък и напълно безопасен за очите, без излишни добавки или дразнещи вещества.

  • По-дълги мигли: Да
  • По-гъсти мигли: Да
  • Предотвратява загуба на мигли: Да
  • Подобрена еластичност и хидратация: Да
  • Продължават ли ефектите след приключване на процедурата: Да

Обща оценка: 9.5/10

#2 Lashcode Eyelash Serum 5 мл

Този серум спомага за израстването на здрави, гъсти и пълни мигли, както и за задълбочаване на естествения им цвят. Серумът на Lashcode е с безопасен състав, който не дразни деликатната зона около очите. Подходящ е за хора с чувствителна кожа и страдащи от алергии. Освен че серумът прави миглите по-дълги и по-плътни, той възстановява и всички увреждания, причинени от използването на спирали, които пресушават косъмчетата, лепенето на изкуствени мигли, удължаването на мигли, използването на спирали за мигли или други подобни средства за оформянето им. Серумът Lashcode се отличава от конкуренцията с бързия си ефект, който се запазва за дълго време. Този продукт е фантастичен вариант за тези, които обръщат голямо внимание на списъка със съставки: формулата му се основава на растителни екстракти като пшеничен зародиш, соев зародиш и байкалеин.

  • По-дълги мигли: Да
  • По-гъсти мигли: Да
  • Предотвратява загуба на мигли: Да
  • Подобрена еластичност и хидратация: Да
  • Продължават ли ефектите след приключване на процедурата: Да

Обща оценка: 9/10

#3 RevitaLash Eyelash Conditioner Advanced 3,5 мл

Балсамът за растеж на мигли RevitaLash се радва на трайна популярност в много страни. Нищо чудно – това е ефективен серум за растеж на миглите. Причината за създаването на този продукт е желанието да се помогне на хората, които са имали косопад след химиотерапия. Резултатите са забележими след около месец употреба. Серумът за мигли съдържа много естествени съставки, отговорни за укрепването на миглите, както и за грижата за деликатната зона около очите. В състава влизат основно активни нанопептиди, аминокиселини, липиди, биотин и витамини от група В. Някакви недостатъци? По наше мнение това са високата цена и малкият обем.

  • По-дълги мигли: Да
  • По-гъсти мигли: Да
  • Предотвратява загубата на мигли: Да: Да
  • Подобрена еластичност и хидратация: Да
  • Продължават ли ефектите след приключване на процедурата: Не

Обща оценка: 9/10

#4 XLash PRO Eyelash Serum 3 мл

Серумът за растеж на мигли XLash е лесен начин за ежедневна грижа за изтощените мигли и удоволствие за любителите на натуралната и веган козметика. Иновативната му формула позволява безопасно удължаване и удвояване на обема. Съставът на серума за мигли включва тествана комбинация от екстракти от зелен чай, хиалуронова киселина и биотин. Продуктът спомага за значителното укрепване и хидратиране на миглите. Той възстановява уврежданията, причинени от прекалено тежък грим или използване на преса за мигли. За съжаление, ще трябва да изчакате първите ефекти около +/- 2 месеца, но ефектът остава за дълго време след приключване на процедурата.

  • По-дълги мигли: Да
  • По-гъсти мигли: Да
  • Предотвратява загуба на мигли: Да
  • Подобрена еластичност и хидратация: Не
  • Продължават ли ефектите след приключване на процедурата: Да

Обща оценка: 8/10

#5 GrandeLASH-MD Lash Enhancing Serum 4 мл

Този препоръчителен серум за мигли съдържа специална комбинация от ценни съставки: витамин Е, хиалуронова киселина и аминокиселини, които подобряват състоянието на миглите и техния външен вид. Доказаната комбинация от активни съставки, присъстваща в серума GrandeLash, достига до фоликулите на миглите, за да ги хидратира в дълбочина и да ги укрепи в корените. Само след няколко седмици те стават много по-плътни, а цветът им – по-тъмен. Ще забележите, че имате много повече мигли, те растат по-бързо и не падат толкова често. Минуси? Считаме за недостатък цената му (това е един от най-скъпите серуми за мигли), както и краткотрайните резултати (след приключване на процедурата ще трябва да продължите да нанасяте серума няколко пъти седмично).

  • По-дълги мигли: Да
  • По-гъсти мигли: Да
  • Предотвратява загуба на мигли: Да
  • Подобрена еластичност и хидратация: Не
  • Продължават ли ефектите след приключване на процедурата: Не

Обща оценка: 8/10

Как да използвате серумите за мигли?

Отстранете грима на очите и лицето си внимателно. Използвайте специална четка под формата на очна линия, за да нанесете серума за мигли. Тя позволява продуктът да попадне възможно най-близо до горните ви мигли (повечето продукти за растеж на мигли не трябва да се нанасят върху долните мигли). Подсушете кожата и нанесете серума с едно движение, подобно на течна очна линия. Оставете продукта да изсъхне напълно, не го отстранявайте от кожата. Серумите за мигли са ефективни само когато се използват редовно и според препоръките на производителя. Не забравяйте да прочетете инструкциите на опаковката, преди да използвате определен продукт.

Серум за мигли – откъде да го купя?

Не знаете откъде да си купите серум за мигли, за да избегнете попадането на негова имитация? Такива продукти подмамват с ниските си цени, не са тествани офталмологично или дерматологично и могат да предизвикат опасни странични ефекти или да раздразнят кожата ви. Много добри серуми за растеж на миглите могат да бъдат намерени в онлайн аптеките и физическите магазини като Sephora или Douglas, както и на официалния уебсайт на производителя.