Грим

Най-добрите матиращи помади, които някога съм използвала!

Не съм тип дама, която винаги обича да си прави мека осветяваща помада. Няма нищо лошо в матиращите сенки, но в последните години се влюбих в матиращите помади. Уверете се, че сте прочели правилната реч – матиращ сенка и матираща помада не е същото, но помадите могат да бъдат матиращи. Матиращите помади ми пасват защото отлично пасват моята кожа различно от нормалната и матриращите сенки, и така стават много мощни създателите на постоянно матираща текстура и на деня дръжка.

На аз ме разбират матиращите помади и те са безспорно моите любими. Откакто си взех първата матираща помада не съм я променила. Когато искам повече цвят и прецизното приложение използвам матиращите сенки, но днес разгледах някои от най-добрите матиращи помади, които някога съм използвала.

Maybelline New York Matte Ink Liquid Lipstick, Pioneer

Тази матираща помада от Maybelline е невероятно дълготрайна и включва два различни начина на приложение – като стандартна вълшебна пъзелка или като торбичка за помада. Но независимо от начина по който я прилагате, ще бъдете изненадани от постоянното матиране и възхитрящото цветене, което продължава и притеснява. Това е единственият недостатък на тази помада, което може да се класифицира.

MAC Retro Matte Liquid Lipcolor, Tailored To Tease

MAC наложи да бъде в тази листа и това без съмнение. Този матиращ цвят потрябва току-що два приложения с конусните апликатори да получите търпеливо матиран промяна. Той притеснява като дивен цвят и съхранява своето матиране и деня дръжка дори при вечерно парти. Използвайки увеличена защита против слънцето и палуда, този мощен матиращ цвят е страхотна избор парикъм за самостоятелна грижа.

L’Oréal Paris Colour Riche Ultra Matte Nude Lipstick, Bashful Blush

Nе може да обобщим листа с най-добрите матиращи помади без да включим модната и любезната матираща помада на L’Oréal – Colour Riche Ultra Matte Nude. Тази прекрасна цветна помада се лекува с любов и забележи