Грим Очи

Най-добрата Помада за Вежди – Нашите Топ Предложения!

Коя помада за вежди е най-добрата?
Коя помада за вежди да избера?
Коя помада за вежди препоръчвате?

И вие ли си задавате подобни въпроси и все още не сте открили идеалната помада за вежди за себе си? Не се притеснявайте. Ние сме на ваше разположение. Тествахме множество различни помади за вежди, за да изберем най-накрая победител и да ви представим най-достойните и горещо препоръчвани помади за вежди. Запознайте се с тях по-добре и изберете помада, която ще обикнете!

Как да използваме помада за вежди?

Преди нанасянето на помадата за вежди се уверете, че разполагате с добра ъглова четка и накрайник за разресване на веждите. Някои помади за вежди се предлагат с включена четка, но всеки професионален гримьор ще ви препоръча да си я вземете отделно, за да инвестирате в най-високото качество.

  1. С помощта на четчицата разресвайте веждите си в посока нагоре.
  2. Загребете малко помада върху четката и очертайте долната линия на веждите с кратки движения.
  3. Преминете към горната линия на веждите – дефинирайте я, като притискате четката леко към кожата. Горната линия на веждите трябва да е деликатна и леко размита.
  4. Запълнете веждите: започнете от опашката, тъй като тя трябва да бъде по-силно подчертана.
  5. Продължавайте към вътрешния край на веждата, като намалявайки покритието – това ще ви позволи да създадете хубав ефект на засенчване на веждите.
  6. След това прокарайте четка през веждите си, за да отстраните излишния продукт. Готово!

Най-добрата помада за вежди – класация

# 1. NANOBROW EYEBROW POMADE – ПОБЕДИТЕЛЯТ!

nanobrow eyebrow pomade

Как да изберем най-добрата помада за вежди? Какво прави тази помада за вежди толкова горещо препоръчвана? Ето всички отговори! Nanobrow Eyebrow Pomade е избрана след многобройни тестове. Тя отговаряше на всички, даже на много строги критерии. Тя е просто перфектна! Нейната изключително гладка и правилно пигментирана формула гарантира, че можете да изграждате покритието, така че повече да не робувате на дръзкия вид на веждите! Това е най-добрата помада за вежди за вашия ежедневен грим и за създаване на вечерни визии – просто добавете допълнителен пигмент, за да подсилите ефекта. Ние бяхме очаровани от 3-те прекрасни нюанса. Най-накрая вече не е нужно да избирате от десетки нюанси и никога да не сте сигурни в избора си. Тук можете да избирате от 3 естествено изглеждащи нюанса – те са най-често избираните от жените: това е всичко, което е необходимо, за да постигнете красиви вежди! Помадата е със страхотна формула, която се плъзга гладко по кожата, превръщайки грима ви в чисто удоволствие! Освен това цената ѝ е ниска за такова високо качество! За повече информация посетете www.nanobrow.bg

# 2. ANASTASIA BH DIP BROW POMADE

Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade е най-добрата помада за вежди за тези, които търсят силно покритие. Тя определено може да ви помогне да постигнете професионален завършек. Помадата за вежди Anastasia Beverly Hills ви помага да създавате смели вечерни визии. Тази помада е силно пигментирана, за да ви позволи да създавате смели визии със страхотно матово покритие. Можете да я използвате и за очертаване на веждите или за запълване на редки зони.
Структурата на Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade е гъста и кремообразна. Продуктът се предлага в прекрасни и естествено изглеждащи 11 нюанса. Тази водоустойчива помада за вежди е чудесен избор за всеки, който търси дълготрайно покритие. Има ли някакви недостатъци? Със сигурност не е най-добрата първа помада за вежди, но с малко практика резултатите могат да бъдат наистина впечатляващи.

# 3. TARTE FRAMEWORKER™ BROW POMADE

Tarte е още една уважавана козметична марка, която си е създала име, когато става въпрос за продукти за грим за вежди. Помадата за вежди, предлагана от марката, е силно пигментирана, което ви позволява да създавате смели визии. Тази помада за вежди се препоръчва с охота благодарение на веганската си кремообразна формула. След като овладеете нанасянето на този продукт, можете лесно да създадете страхотен и прецизен грим. Помадата мигновено очертава, дефинира и запълва веждите ви, независимо дали имате тънки или дебели арки. Освен това тя се задържа в продължение на 24 часа! Формулата с масло от бабасу обгрижва и подхранва веждите ви.

# 4. KVD BEAUTY 24-HOUR SUPER BROW POMADE

Продукт с малко по-различна формула от останалите, изброени тук. Тази помада за вежди е лека и гелообразна, но силно пигментирана, за да осигури дълготраен ефект с малко количество продукт и малко по-различно покритие от обикновените помади за вежди. Помадата за вежди на Kat Von D е лесна за нанасяне, а кремообразно-геловата ѝ формула и разнообразието от налични нюанси я правят наистина уникален продукт. Нищо чудно, че това е една от най-препоръчваните помади за вежди. Тя е чудесна, ако искате да оформите, запълните и подчертаете веждите си. Това е интересна комбинация от паста и гел в една формула.

# 5. WBco THE BROW POMADE

Въпреки че това не е най-добрата помада за вежди, много хора я ценят, особено ако са почитатели на дръзките визии на веждите. Вечерен грим? Да, тази помада със сигурност го улеснява. Нанасянето е лесно и след няколко опита със сигурност ще го овладеете. Подходящата пигментация на помадата на WBco я прави дълготрайна, като същевременно осигурява перфектния цвят за подчертаване на веждите ви. Силната пигментация подсилва цвета на веждите ви и осигурява дръзки ефекти на грима. Съвсем подходяща за почитателите на плътните вежди и максималното им дефиниране. За съжаление, въпреки че е доста често препоръчвана помада за вежди, тя е с много малък размер – само 3 грама, и изсъхва бързо, ако се използва небрежно.