Кожа Лице

Любимите серуми за лице срещу зачервяване на знаменитостите, които няма да ви разорят!

Безупречна, гладка и сияйна кожа е само едно от качествата на знаменитостите, за което всички си мечтаем. Каква е тайната за перфектния им външен вид? Серумът за лице се справя с много кожни проблеми – дори и със спуканите капиляри! За да ви помогнем да постигнете своите цели, свързани с красотата, сме ви приготвили списък с бюджетни серуми за лице, които знаменитостите харесват. Сигурни сме, че и вие ще се влюбите в тези предложения!

Смята се, че знаменитостите и звездите от телевизионния екран не биха изглеждали страхотно, ако не бяха многото пластични операции и процедури, на които те излагат телата си редовно. Понякога обаче, използването на правилните продукти за грижа за кожата е достатъчно, за да се сдобием с безупречната кожа, с която знаменитостите са известни.

Серум за лице – тайната за безупречната кожа

Един от най-важните продукти за грижа за кожата, който звездите използват всеки ден, е серумът за лице. Докато повечето от нас нанасят кремове за лице, знаменитостите използват силата на леките формули, пълни с най-добрите вещества. Сред множеството предимства на серумите, има 2 големи, които си струва да отбележим. Първо, тази козметика за грижа успява да проникне през епидермиса и да достигне до най-дълбоките слоеве на кожата. Това означава, че тя възстановява отвътре. Друг плюс е голямата концентрация на агенти, които се грижат за кожата, във всяка опаковка. Тези 2 елемента създават един много ефективен продукт, който ви приближава към сдобиване с безупречна и чиста кожа без да се налага да харчите пари за скъпи процедури и посещения при козметика.

Зачервяване/паякообразни вени и серум за лице

Добрите новини са, че серумът за лице е идеален дори за проблематичната и чувствителна кожа, която е податлива към зачервяване и паякообразни вени. Има формули, които освен че подобряват външния вид на кожата, рафинирайки текстурата й и правейки я по-устойчива, са направени и за таргетиране на проблеми, въздействащи на куперозната кожа (например спукани капиляри).

И това са формулите, които знаменитостите използват всеки ден. Те третират кожата си с натурални растителни екстракти, с които са направени серумите. Това им помага да поддържат кожата си гладка и чиста. Все пак, няма нищо по-лошо от зле изглеждащата и зачервена кожа на червения килим!

Най-добрите серуми при зачервена кожа и паякообразни вени

Проверихме кои от серумите за лице, рекламирани като справящи се със зачервяванията и паякообразните вени, са използвани най-често от звездите. След проучване избрахме 4 продукта, които са част от рутината им и които лесно могат да се добавят към вашия ежедневен режим.

Номер 1 NANOIL ANTI-REDNESS FACE SERUM

Размер: 50 мл

NANOIL ANTI-REDNESS FACE SERUM

Един от най-високо оценените серуми при зачервяване и паякообразни вени е Nanoil Anti-Redness Face Serum. Съдържащ само натурални растителни екстракти, този продукт за грижа доказано носи мигновено успокоение и задоволява нуждите на чувствителната кожа много бързо. Екстрактът от кестен подсилва стените на капилярите, предотвратявайки спукаването им. Екстрактът от липа успокоява дразненето и намалява възпалението. Индийската пунарнава регенерира и се бори със свободните радикали. Накрая, екстрактът от шишарки от кипарис поддържа хидратацията, възстановява и осигурява защита. Всички 4 екстракта са смесени, за да създадат изключително лек серум на основата на вода, който доставя обещаващи резултати само след едно използване. Нанасяйте го редовно за 3-4 седмици, за да забележите видими подобрения.

Най-големи предимства:

  • Идеална комбинация от растителни екстракти.
  • Много лека формула на водна основа, която се абсорбира бързо.
  • Усещане за облекчение и свежа кожа само след едно нанасяне.
  • Един продукт успява да се справи с всички аспекти на чувствителната или проблемна кожа.
  • Страхотна цена за толкова много предимства.

Научи повече: www.nanoil.bg

Номер 2 REN EVERCALM ANTI-REDNESS SERUM

Размер: 30 мл

Evercalm Anti-Redness е серум, който е създаден, за да успокои и таргетира проблемите, свързани с податливата към дразнене кожа с петна. Той намалява зачервяването, което е един от симптомите на стареенето, но най-вече успява да заключи водата в кожата и да изравни тона й. В много дългия списък със съставки можете да откриете млечни пептиди, олигозахариди, хиалуронова киселина, див киселец, морски водорасли, екстракт от дрожди и други. Тъй като серумът има толкова много компоненти, е препоръчително да направите тест за алергия преди да започнете да го използвате редовно – това ще ви помогне да избегнете дразнене. Този серум срещу зачервяване, създаден от REN, предотвратява преждевременното стареене, подсилва стените на капилярите, осигурява защита и дълготрайно успокоение.

Най-големи предимства:

  • Формула, предназначена за хипер реактивна кожа.
  • Удобна опаковка, която идва с капкомер.
  • Смес от съставки, разработени в лаборатория.
  • Подмладяване и защита в една стъпка.

Номер 3 PAI INSTANT KALMER REDNESS SERUM

Размер: 30 мл

Този луксозен серум срещу зачервяване PAI Instant Kalmer изглежда, че е идеалното предложение за вегани. Направен е само от растителни съставки по екологичен начин и е с екологична опаковка. Най-важното е обаче, резултатът, доставен от серума. И това е наистина добър серум за податлива към зачервяване кожа, тъй като той доставя успокоение и изтрива петната. Направен от морска астра и червена магнолия, този лек продукт за грижа охлажда реактивната кожа и подобрява хидратацията й. Витамин Е, шафрановото масло и портокаловата вода увеличават потенциала на серума. Това е едно от най-интересните, но и най-скъпите предложения за податливата към зачервяване кожа.

Най-големи предимства:

  • Екологична опаковка и веган формула.
  • Интересна комбинация от растителни съставки.
  • Подходящ за податлива към зачервяване и чувствителна кожа.
  • Намалено дразнене и по-добра хидратация.

Номер 4 LA ROCHE-POSAY ROSALIAC AR INTENSE SERUM

Размер: 40 мл

Френският бранд La Roche-Posay е следващият избор за тези, които имат лесно дразнима кожа, податлива към зачервяване. Той е познат, заради способността си да доставя успокоение, да намалява зачервяването и да елиминира парещото чувство. Този ефект се дължи на съставки като термалната вода и богатият на полифеноли екстракт от листа тамбуриса трихофила. Въпреки че списъкът със съставките е кратък, той не съдържа много растителни екстракти, което е леко разочароващо за феновене на натуралната грижа. Все пак La Roche-Posay Rosaliac AR Intense Serum успокоява реактивната кожа и предотвратява възпаленията. Формулата не е мазна. Тя трябва да се нанася по лицето и врата по 2 пъти на ден, сутрин и вечер.

Най-големи предимства:

  • Гелообразна текстура, която охлажда кожата.
  • Създаден, за да задоволи нуждите на чувствителната кожа.
  • На основата на термална вода, носеща облекчение.
  • Помага на кожата, склонна към зачервяване.