Други

Коледен подарък от Max Factor

Коледа наближава, което означава, че е крайно време да вземете подаръци за онези, които обичате. Още един чифт чорапи, вратовръзка или пакет бонбони? Все още ли сте притеснени? Забравете за тези Коледни клишета. Max Factor предлага страхотни подаръчни комплекти, за които много жени си мечтаят.

Подарък от Max Factor

Какво ще намерите в подаръчния комплект Facefinity All Day Flawless фон дьо тен и 2000 Calorie в тъмно черен цвят. Първият козметичен продукт има три страхотни характеристики: много е дълготраен, защитава от UV лъчите и покрива всички несъвършенства по кожата. Фон дьо тенът Facefinity All Day има слънцезащитен фактор SPF 20, който е направо задължителен през снежните зими.

Max Factor2Много е важно да не се отказваме от слънцезащитния фактор по време на студения сезон. Доказано е, че много лесно можете да получите слънчево изгаряне по средата на Януари, точно както и по средата на Юли. Производителят се е погрижил да можете да изберете от широка гама нюанси. Можете да изберете един от шестте различни нюанса, който да пасне идеално на кожата Ви. Най-хубавото нещо свързано с фон дьо тена Facefinity All Day е факта, че се предлага както в жълтата, така и в розовата гама. Продуктът е затворен в елегантно стъклено шише с помпа. Този тип диспенсер Ви позволява да получите точното количество фон дьо тен, без да правите бъркотия. С едно изпомпване получавате точното количество фон дьо тен, за да покриете цялото лице и шията. Консистенцията е течна, затова се препоръчва нанасянето да се извърши с по-твърда четка, т.нар. кабуки четка.

Според производителя, идеалното покритие на Facefinity All Day издържа до осем часа. Според потребителите, продуктът придава приятен сатенен завършек, без да предизвиква омазняване на Т-зоната, особено ако се фиксира с пудра, точно след нанасянето му. Слива се равномерно и върши отлична работа като основа около очите, правейки цвета на сенките за очи по-наситен. Тези от вас, които харесват козметични продукти без мирис, ще бъдат разочаровани. Към продукта е добавен деликатен, а не натрапчив аромат. Този продукт може да препоръчан на всеки, които има проблеми с кожата. Фон дьо тенът Facefinity All Day покрива всички несъвършенства по кожата, без да придава изкуствен вид или пък да запушва порите. Не предизвиква раздразнения и алергии. Този продукт дава възможност на кожата да диша и да се лекува.

Max Factor1

Какво друго ще откриете в коледния пакет Max Factor Christmas? Всяка дама би се зарадвала на спиралата за мигли 2000 Calories. Изглежда, че това е една от най-популярните спирали за очи, които някога са били създадени. Спирала за очи 2000 Calories е избрана с гласуване за най-надеждната спирала на 2014 година. Тя прави миглите изключително плътни и все пак с естествен вид. Тя не слепва миглите, не се размазва и не се лющи. Жените я предпочитат заради лесното нанасяне и голяма устойчивост. Спиралата 2000 Calories издържа повече от 12 часа без да натежи на миглите. Можете да си сложите два или три слоя за по-драматичен нощен вид. Спиралата се изсушава не особено бързо, което може да се приеме като единствения недостатък. Коледните комплекти на Max Factor могат да бъдат закупени във всеки магазин за козметика. Всяка жена би била благодарна за такъв подарък.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *