Грим

Козметика, която използвам този сезон: #autumnvibes стил в дневната ми грижа за красотата

Предизвикват ни лъскавите и прелъстяващи бои на храста,на тревите, на плодовете и подсладителите. Звуците от природата ми правят да се наслаждавам на уюта и топлото на лятото.

Тогава невъзможно не се да припомниш на стилната, модерна и впечатляваща промяна в грижата за красотата в автумния сезон. Му ви напомням, че това е идеалният момент да смените козметиката си за лятото с по-тъжна и интересна уеб украса за осента.

Дезинфекция и защита на лицето по време на автума

Първо и преди всичко е необходимо да отделите време да си очистите точно лицето преди да пристъпите към ежедневната си дневна украса. Очистването на лицето е неотържимо, а именно то ще помогне да поддържате своите кожни плоскости от бактерии, за щата да избягвате появата им на увреждания и цветене. По време на осента ще се нуждаете от допълнителна защита. Ще имате нужда от дезинфекционни гели, тоники и грижа за лице и тяло. Според вида ви на кожата също ще разбирате да изберете подходящи продукти. Най-важното е да си намалите риска да докоснете лицето си с бактерии или да бъдете изложени на този вирус.

Основните принципи на грижата за красотата по време на автума

Обичайно всичко по-тъжно от лятната грижа за красотата. Тук е необходимо да се следват някои основни принципи, при които ще увредите своя здравец и придавате блясък на кожата си:

1. Премахнете магнезията:

Магнезията след лятната грижа за красотата е необходима. Не бива да се пренебрегва промяната на отрупванията на кожата, както и техните намалявания на маслата и хидратацията. Най-подходящата по автума е грижа с максимално ниско съдържание на алкохол в продуктите.

2. Изпълнявайте вашата грижа за красота по автума:

Автумен грижа за красотата ще влоши по-тъжно и по-тъмно десенциране, включител