Лице

Кажете Сбогом на Сухата Кожа! Изберете GHASEL Maltese Honey Face Moisturiser!

Суха и неравна, дехидратирана кожа… звучи познато! Търсите добър хидратиращ крем, но никой не дава очакваните резултати? Време е за промяна. GHASEL Maltese Honey Face Moisturiser е дълбоко хидратиращ крем за лице, който може да задоволи всички нужди на кожата ви.

Високата концентрация на малтийски мед го превръща в най-добрия подхранващ продукт дошъл направо от Малта. Това е най-сладкият мед в света с най-силните хидратиращи свойства за кожата. Растителните екстракти, кофеинът, рициновото масло или маслото от ший осигуряват на козметиката многофункционална подхранваща формула.

Хидратиращ крем за лице GHASEL – идеален за всеки.

Да, разбрахте правилно! Maltese Honey Face Moisturiser може да се адаптира към всеки тип кожа, независимо от възрастта. Неговите подмладяващи свойства се справят със свободните радикали, оксидативния стрес, петната и кожните проблеми.

Уникалният Mалтийски мед, който е основната съставка, осигурява дълготрайна хидратация. Антиоксидантните му свойства, използвани ежедневно, осигуряват безупречно красива, гладка и ревитализирана кожа. Кожата изглежда сияйна и възвръща равномерния си тен.

Богатото на витамини масло от ший е също толкова важна съставка, която подпомага регенерацията на кожата. Това вещество стимулира производството на колаген и еластин, като осигурява младежки вид на кожата. Маслото от ший предотвратява загубата на вода, намалява признаците на стареене и обезцветяването, изглажда бръчките и се бори с акнето.

Кофеинът има стимулиращи свойства върху кожата. Той премахва признаците на умора и подпухналост, като придава на кожата сияен и свеж вид. Кофеинът съдържа естествени UV филтри, които предпазват кожата от вредните фактори на околната среда. Тази съставка може да извае лицето, да го снабди с необходимия кислород и да предотврати появата на бръчки. Този естествен антиоксидант предотвратява рака на кожата.

Екстрактът от зелен чай овлажнява, успокоява възпаленията и раздразненията и тонизира матовата и замърсена кожа. Той регулира работата на мастните жлези, като осигурява идеално матирана кожа без усещане за сухота. Притежава антисептични свойства и намалява вредното въздействие на ултравиолетовите лъчи. Екстрактът от градински чай предпазва кожата от факторите на околната среда. Той има успокояващи и тонизиращи свойства. Той е идеална козметична съставка за зряла и проблемна кожа, склонна към акне.

Продуктът е богат и на рициново масло, което подобрява еластичността на кожата, намалява обезцветяването и подпухналостта, а противовъзпалителните и антибактериалните му свойства се борят с досадните несъвършенства на кожата.

хидратиращ крем за лице

Maltese Honey Face Moisturiser – облекчение за вашата кожа.

Този успокояващ и овлажняващ дневен и нощен крем за лице осигурява облекчение на матовата и суха кожа. Той я предпазва от замърсявания, като укрепва хидролипидната ѝ бариера, предотвратява загубата на вода, подхранва и регенерира.

Висококачествените съставки осигуряват максимални овлажняващи и защитни свойства. Това е първата стъпка към постигането на здравословен, естествено сияен и младежки вид на кожата.

Редовната употреба на хидратиращия крем GHASEL прави кожата спокойна и свежа, без бръчки, зачервявания и раздразнения. Той е подходящ дори за най-проблемната кожа. Не се колебайте! Изберете Maltese Honey Face Moisturiser и почувствайте как малтийският мед регенерира кожата ви.