Коса

Ин-ян за коса. Бяла глина и черен въглен в маската за коса от Nanoil

Почистване на косата и реконструиране. Защита и подсилване. Маската за коса от Nanoil с въглен и бяла глина е невероятна – това е като ин-ян за пълна и ефикасна процедура. И това се дължи на дуото от съставки, които са в хармония.

Nanoil продължава да ни изненадва. Марката отново предлага продукт, който задоволява нуждите на много. Идеално разработеният продукт не само че подобрява външния вид на косата с всеки изминал ден, но и също така седмица след седмица възвръща баланса на скалпа. И това е хармонията, която е в центъра на естествено красивата коса. Ако се интересувате какво означава ин-ян за косата, продължавайте да четете!

Маска за коса от Nanoil с въглен и бяла глина: Хармоничната грижа, от която се нуждаете

Всяка жена има специфичен тип коса и различни нужди за задоволяване. Някои коси са дехидратирани, докато другите се омазняват твърде бързо. Понякога скалпът е раздразнен, а пък други никога не се сблъскват с този проблем. И все пак има нещо, което обединява всички – трябва ни балансирана грижа. За да остане красива, в косата трябва да има четири неща: хидратация, подхранване, почистване и защита.

Маската за коса от Nanoil с активен въглен и бяла глина е произведена, за да дари с нужните хранителни вещества, да се погрижи за кожата, да укрепи, да освежи и предпази кичурите от повреди като например от градското замърсяване. Тази маска е много лека и ефикасна, тя успява да почисти косата и я прави толкова красива. Как се случва това?

  1. Почиства скалпа и създава приятното усещане на свежест.
  2. Елиминира пърхота и сърбежа на скалпа.
  3. Справя се с мазната коса.
  4. Има антибактериално и противовъзпалително действие.
  5. Подхранва и поддържа правилни нива на хидратация.
  6. Косата става по-силна, еластичност и изгладена.
  7. Улеснява разплитането и стилизирането.

Ин елемент в грижата за косата: успокояващата бяла глина

Една от двете ключови съставки в тази маска е така наречения каолин, популярен като бяла глина. Това дуо може да се сравни с ин – нежната, светла и успокояваща страна в грижата за коса.

Как помага бялата глина на косата? Това е най-нежният тип козметична глина. Върху косата бялата глина работи като почистващ агент, но най-вече успокоява скалпа, премахва възпалението и намалява дразненето. Бялата глина по натурален начин успява да възвърне pH баланса на кожата и да се справи със себореята.

Ян елемент в грижата за косата: Дълбоко детоксикиращ активен въглен

Другата съставка, използвана в маската за коса е активният въглен. Прилича на ян не само защото е черен, но и заради начина, по който действа. Той е енергизиращ и подсилващ.

Как помага активният въглен на косата ви? Това е съставка, която е сравнително новооткрита. Не е минало толкова много време откакто сме открили, че има огромен потенциал и че успява да почисти в дълбочина. Помага за премахването на прекаления себум, мръсотията и праха, които се натрупват върху косата. Освен това въгленът е антибактериален и се бори с вредните токсини, като абсорбира и неутрализира негативното влияние, което те имат върху косата.

Какви са другите съставки на маската за коса от Nanoil с черен въглен и бяла глина?

Естествено има и други вещества, които са използвани в тази почистваща маска за коса. Балансираната грижа за косата включва подхранване, хидратация и защита, затова тази маска включва и витамин А, витамин Е, пантенол, морски водорасли и серицин. Всяко от тези вещества самостоятелно помага за поддържането на баланса, както и почиства скалпа и косъма, което води до по-красива и силна коса.

Ако искате да се сдобиете с идеалния баланс, опитайте маската за коса с въглен и бяла глина от Nanoil още днес. Този изненадващо лек продукт за грижа за косата не натежава, а я дарява с всичко, от което кичурите се нуждаят, за да са здрави. Лесен за използване, високо ефективен и на достъпна цена – това са само някои от силните страни на този продукт.

Искате да научите повече за ,,ин-ян за косата“ и за другите продукти за грижа за коса от Nanoil? Посетете www.nanoil.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *