Грим

Използвайте Nanobrow Shape Mascara и поемете контрол над веждите си за по-малко от минута!

Използването на спирала за вежди е най-лесният начин да укротите нeконтролируемите вежди. Nanobrow Shape Mascara е идеален избор, тъй като има удобен, ергономичен апликатор, който знае как да оформи идеални арки.

Непрестанно красиви вежди с Nanobrow

Nanobrow Shape Mascara е един от многото специални продукти за вежди, предлагащи се от Nanobrow. Избирайки който и да е от тях, можете да сте сигурни, че веждите ви ще изглеждат безупречно постоянно. Гелообразната спирала ще ви помогне да подчертаете редките вежди или да поемете контрола над рошавите косъмчета, които стърчат. С този продукт не съществуват невъзможни неща.

Спиралата от Nanobrow няма недостатъци. Използвайте я, за да стилизирате дори най-рошавите вежди, едновременно задълбочавайки цвета им. Брандът предлага 3 цвята, така че определено ще можете да изберете подходящия за вас.

Изключителна прецизност

Спиралата е необикновена – тя добавя измерение, карайки веждите да изглеждат по-плътни и гъсти. Те остават на едно място през целия ден и няма нужда да правите корекции. Красивите нюанси ще добавят страхотна дефиниция на очите за през целия ден.

Силициев диоксид във формулата е отговорен за УАУ ефектът, подхранвайки веждите, доставяйки блясък и предотвратявайки опадването на косъмчетата. Използвайки този продукт, вие стилизирате и едновременно с това се грижите за веждите!

Nanobrow Shape Mascara

Спиралата се предлага в три цвята:

Осмелете се да сте забележими – опитайте Nanobrow Shape Mascara

Тази гелообразна спирала има много ползи:

  • красиво попълва веждите за 24 часа
  • прави веждите по-плътни и гъсти
  • дарява с красиви пигменти за попълване на празнините
  • перфектно оформя веждите
  • добавя блясък, подхранва и защитава от увреждане

Нанасянето на грим по веждите не трябва да е скучно и времеемко. Спиралата от Nanobrow е направена, за да прикрива празните зони по веждите и да добавя прекрасна плътност. Те ще придобият формата, за която винаги сте си мечтали – без много усилия от ваша страна!

Ефект на по-гъсти, плътни вежди

Тази разкрасяваща спирала е оборудвана с ергономична, прецизна четчица и има лека консистенция, така че не образува бучки. Силиконовата четка без проблем оформя и опитомява веждите, фиксирайки ги на едно място за през целия ден.

Без значение дали веждите ви са тънки или гъсти – клиентите обичат Nanobrow Shape Mascara. И вие ще харесате резултата още след първото нанасяне. Прецизното гребенче, лесното нанасяне, прекрасните резултати, по-гъстите и бляскави вежди, които изпъкват сред другите – не е ли това всичко, което можете да искате от подобна козметика?

nanobrow shape mascara

Как да нанасете спиралата за NANOBROW?

Много е лесно – няма да имате никакви проблеми. Гримирането никога не е било толкова безпроблемно и приятно. За да създадете по-гъсти вежди, трябва да следвате няколко стъпки.

Отворете опаковката и срешете веждите, използвайки прецизната четчица. Срешете ги, следвайки посоката на растежа, попълвайки равномерно с цвят. За по-естествен резултат, нанесете повече продукт в края на веждите. Когато спиралата изсъхне, можете да добавите още един или няколко слоя за максимален обем.

Готово! Сега се насладете на перфектно оформени вежди през целия ден!