Грим Други

Ефект „Без грим“ – правила на гримиране

Много жени са големи фенове на естествено изглеждащия грим. Продължете да четете ако искате да разберете как да го правите правилно и какви средства ще са Ви нужни.

Често се случва в училище или на работното място да се налага да следваме определен дрес код. Трябва да внимаваме да не носим ярки цветове, обувките ни да са черни и излъскани. Гримът „Без грим“, би бил перфектният избор. Това не означава, че трябва да спрем да използваме любимото си червило. Разбира се, че можете да го използвате. Просто изберете цвят, който ще си отива с останалата част от външния Ви вид.

Natural style

Стъпка №1

Първото правило преди да се гримирате е да овлажните кожата си. Хидратираната кожа задържа по-добре фон дьо тена и го предпазва от изтриване. След това нанесете Вашият любим лек до средно тежък фон дьо тен. Ние не искаме продукти с голяма покриваща способност, защото те често изглеждат фалшиво върху лицето и имат ефект на маска. Важно е да изберете фон дьо тен, който е един нюанс по-светъл от кожата Ви. Когато си купувате фон дьо тен, проверете как си пасва той с кожата на шията Ви. Лицето или ръцете ни може да имат тен и нанасянето на продукта върху тези зони няма да Ви даде точна представа дали дадения продукт е подходящ за Вас или не.

Стъпка №2

Прикрийте зоните, които трябва да бъдат покрити, например тъмни кръгове под очите или различни пигментации по кожата. След това, фиксирайте всичко с трансдуцирана пудра. Нанесете втори слой от пудрата в областта на Т-зоната, където кожата се омазнява. Върху устните си можете да нанесете балсам за устни или червило в неутрален или бежов цвят.

Стъпка №3

Не пренебрегвайте очите си. Матовият, земен цвят на сенките за очи и черната спирала се комбинирам много добре с гримирането в стил „Без грим“. Не забравяйте, че скромността е ключът към естествения и здрав вид. Голямото количество бронзант или твърде тъмния грим на очите могат напълно да разрушат естествения вид на грима Ви.

Стъпка №4

Можете да си сложите съвсем малко розов руж точно върху ябълката на бузите, за да изглеждате свежи и млади. За да добавите малко блясък към грима си, можете да нанесете и малко хайлайтер върху скулите и под веждите си.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *