Грим

Видове продължения за мигли

Добавянето на продължения за мигли е невероятен начин да акцентираме над очите, добавяйки дължина и пълнота на миглите. По този начин осигуряваме допълнителна драма и интерес към целия ни грим. Има толкова много различни видове extensions за мигли, всеки със своите характеристики и предимства. В тази статия ще разгледаме някои от тях.

1. Синтетични продължения за мигли

Синтетични продължения за мигли са изработени от низков на полиестер. Те са най-твърди и най-дълготрайни от всички видове. Синтетичните продължения за мигли имат по-интензивно черно покритие, което ги прави идеални за постигане на драматичен и оформен поглед.

2. Мек продължения за мигли

Меките продължения за мигли са повече природни и флъртащи в сравнение със синтетичните. Те са по-меки на допир и падат по-естествено. Това ги прави идеални за дневен грим или за жени, които търсят по-сътл блясък от техните мигли.

3. Продължения за мигли от нерска коса

Продължението от нерско косъм е луксозен вариант, който е супер мек и лек. Нерските продължения за мигли изглеждат изключително реалистични и са страхотен избор за жени, които искат високо качество.

4. Mink продължения

Това е друг луксозен тип продължения за мигли, изработени от естествена косъм. Mink продължения за мигли са леки, меки и естествено изглеждащи, което ги прави идеални за постигане на ненатоварващ романтичен поглед.

5. Свилените мигли

Едно от най-предпочитаните разпространения е също така и най-мекото. Свилените продължения за мигли са меки и пухкави и се чувстват по-естествени отколкото други продължения за мигли. Те са идеални за постигане на плътен, но естествен поглед.

6. Волюмен продължения

Волюмен продълженията са отличен начин да добавите драматизъм и плътност към вашите мигли. Те включват добавянето на множество продължения към всяка отделна мигла, което води до по-плътен и драматичен поглед.

Изборът на правилните продължения за мигли зависи от вашия стил, желания и нужди. Важно е да помните, че независимо от вида продължения, които изберете, те трябва да бъдат приложени от опитен професионалист, за да се гарантира, че ще изглеждат естествено и ще престоят по-дълго.

Определено си струва да опитате различни видове, за да намерите най-подходящите за вас. Независимо от вида, който изберете, важно е да се грижите за тях правилно, за да могат да продължат възможно най-дълго.