Коса

Сравнение на серуми за растеж на миглите

Много от Вас са чували, че Серумите за Растеж на Миглите правят чудеса с редките и къси мигли. На пазара има голям избор от такива продукти и може да се окаже трудно да се избере правилният серум. Избрахте трите най-популярни серуми за растеж и ги предоставихме за изпитване от дамите в нашия екип. Тестът се проведе в продължение на 2 месеца. Всяка една от дамите си нанасяше серума за мигли, вечер преди лягане върху чиста кожа. Ето какво открихме:

rapidlash1RapidLash – Джена Кроу
Отне ми повече от седмица, докато свикна да нанасям Серума по линията на миглите си. Малката четчица беше малко твърда и всеки път имах чувството, че си слагам прекалено много от продукта. Очите малко ме боцкаха в началото, но след това усещането изчезна. Надявах се миглите ми да станат по-дълги и плътни, но това не се случи. Трябва да си призная, че съм дълбоко разочарована от този продукт.

sdNanolash – Вивиана Макинтош
Не срещнах затруднения при нанасянето. Четката върви гладко по линията на миглите. Хареса ми факта, че няма аромат и беше много нежен към чувствителната ми кожа. Малко се притеснявах в началото на теста, тъй като съм алергична към някои химикали в козметичните продукти. След първия месец миглите ми станаха видимо по-дебели. А сега вече мога да видя, че са станали и по-дълги. Изглеждат фантастично. Харесвам изобилните си мигли. Препоръчвам Nanolash на всички, които искат да подобрят вида на миглите си.

revitalash2Revitalash – Никол Редмен
Резултатите ми са страхотни. Нанасях я веднъж дневно по линията на горните мигли. Един път малко от продуктът попадна в окото ми. Много ми пареше на окото, но го промих с много вода и нещата се пооправиха. След този инцидент, бях още по-внимателна при нанасянето на Revitalash. Миглите ми са дълги и плътни. Единственото оплакване, което имам е, че миглите ми растат прави и в странни посоки. Много трудно се забелязват каквато и да е извивка по тях. Като цяло съм доволна от резултата и мисля, че това е един чудесен продукт, стига да си внимателен, когато го използваш.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *